ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε πρώτη προτεραιότητα το Τοπικό χωροταξικό σχέδιο στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Συνάντηση στην Περιφέρεια με τον Υπουργό Περιβάλλοντος

Συζήτηση για το τοπικό χωροταξικό σχέδιο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας ενόψει της κατασκευής του νέου αεροδρομίου έγινε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκη στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα έγινε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης για τα ενεργειακά ζητήματα. Το θέμα του τοπικού χωροταξικού σχεδίου και των χρήσεων γης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας τέθηκε τόσο από τον Περιφερειάρχη όσο κι από τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρία Καλογεράκη, με στόχο να επισπευστεί η ολοκλήρωση της ανάθεσης της μελέτης.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός δεσμεύθηκε πως εντός του επόμενου μήνα θα έχουν τελειώσει όλες οι διαδικασίες και θα έχει δρομολογηθεί η ανάθεση της μελέτης κατά προτεραιότητα καθώς ολοκληρώθηκε ο νέος νόμος και βγήκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις τιμές των μηχανικών στην εκπόνηση των τοπικών χωροταξικών.

Ο Υπουργός είπε πως έχει βρεθεί η διαδικασία χρηματοδότησης και το έργο θα προχωρήσει λόγω της σημασίας που αποκτά για την οργάνωση των χρήσεων γης στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ευριπίδης Κουκιαδάκης, Νίκος Καλογερής, Έφη Κουτεντάκη, Γιάννης Λεονταράκης, Γιάννης Παρασύρης, ο Συντονιστής του Σύριζα Ηρακλείου Γιάννης Παυλιδάκης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video