ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στη ΔΕΥΑΜ ο Βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης

Στη ΔΕΥΑΜ ο Βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης

Τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.) επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5/10, ο Βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης.

Τον Βουλευτή υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Φίλιππος Σαββάκης και Γιάννης Ντουλάκης αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης) και ο Δ/ντης της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γιώργος Κουγιουμουτζάκης. Στη συνάντηση που ακολούθησε, συζητήθηκαν όλα τρέχοντα έργα της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., ο προγραμματισμός που έχει γίνει, καθώς και οι ανάγκες που έχουν εντοπιστεί στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις μονάδες αφαλάτωσης (την υπάρχουσα που λειτουργεί από το 2014 και τη νέα που κατασκευάζεται και θα είναι έτοιμη στις αρχές του 2019 και που έλυσαν το πρόβλημα της λειψυδρίας στο Δήμο), τις πολλές μονάδες βιολογικού καθαρισμού που έχουν κατασκευαστεί σε οικισμούς του Δήμου, το υπερσύγχρονο σύστημα τηλέ-ελέγχου και τηλεχειρισμού των δικτύων, το νέο πρόγραμμα των ασύρματων ρολογιών ύδρευσης που υλοποιείται, κ.α.

Ο Βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης δήλωσε ότι παραμένει στο πλευρό των κατοίκων του Μαλεβιζίου και θα συνεχίσει να υποστηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τη Δημοτική Αρχή, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τον Βουλευτή για την υποστήριξή του, δηλώνοντας ότι είναι απαραίτητη για να μπορέσει να συνεχιστεί το πολύπλευρο αναπτυξιακό έργο στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Στη συνέχεια ο Νίκος Ηγουμενίδης ξεναγήθηκε στους χώρους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., συνομίλησε με τους εργαζομένους ενώ είδε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος τηλέ-ελέγχου και τηλεχειρισμού των δικτύων, καθώς και τα ασύρματα ρολόγια ύδρευσης που έχουν αρχίσει να τοποθετούνται στο Μαλεβίζι.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video