ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Σύλλογος Οχημάτων Εποχής με τον Μ. Θραψανιώτη στην ΑΑΔΕ

Ο Σύλλογος Οχημάτων Εποχής με τον Μ. Θραψανιώτη στην ΑΑΔΕ

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) κ. Σαϊτη και υπηρεσιακούς παραγοντες είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οχημάτων Εποχής κ. Νίκος Τζιρής και ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης την Τρίτη 30/10/2018.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με κατανόηση για τα προβλήματα του κλάδου. Συζητήθηκαν ζητήματα που δημιουργήθηκαν με το νόμο για τα ιστορικά οχήματα, τις δυσκολιες που παρουσιάζονται και τις αλλαγές που χρειάζονται.

Ο κ. Τζιρής αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα που προέκυψαν.

Ο Γ. Γ. κ. Σαϊτης αναφέρθηκε στις αλλαγές που προτείνονται εκ μέρους της Ανεξάρτητης Αρχής που περιλαμβάνονται στο προσχέδιο της ΚΥΑ, σε συνεργασια με το Υπουργείο Υποδομών και επιλύει πολλά απο τα επίμαχα ζητήματα.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης αναφέρθηκε στον ρόλο και τις δραστηριότητες του συλλόγου, στην συμβολή του σε θέματα οδικής ασφάλειας, πολιτισμού και τουριστικης προβολης. Ζήτησε απο τον Γενικό Γραμματέα να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία και να αποσταλεί στο Υπουργείο Υποδομών για την έκδοση της ΚΥΑ, ώστε να πάρει τέλος η αγωνία των ιδιοκτητών ιστορικών οχημάτων, για το οποίο συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video