ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Άννα Φραντζεσκάκη νέα Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου

Η Άννα Φραντζεσκάκη νέα Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου

Η Άννα Φραντζεσκάκη είναι η νέα Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, υπό την Προεδρεία του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου, Αντιδημάρχου Θανάση Κύρκου - όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία - και εξέλεξε με ψήφους 18 υπέρ και μια αποχή από την παράταξη της ήσσονος αντιπολίτευσης (για πολιτικούς λόγους), την Άννα Φραντζεσκάκη ως νέα Γραμματέα στη θέση του παραιτηθέντος Βαγγέλη Παρασύρη.

 

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Παρασύρη για τις υπηρεσίες που προσέφερε και την συμβολή του στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής, ενώ αναφερόμενος στην νέα Γραμματέα τόνισε: «Η Άννα Φραντζεσκάκη, άξιζε αυτή την καθολική αποδοχή από το Δημοτικό μας Συμβούλιο. Έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικά δραστήρια, έχει ήθος και εμπειρία, ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στα καθήκοντα που μέχρι σήμερα της έχουν ανατεθεί. Της εύχομαι κάθε επιτυχία και από τη θέση της Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου».

 

Εξίσου τιμητικές για την Άννα Φραντζεσκάκη ήταν οι δηλώσεις των επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, ενώ η νέα Γραμματέας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη για την πρόταση, καθώς και το Σώμα του Δ.Σ. για την τιμή που της επιφύλαξε, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video