ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγκαίνια στον πλήρως ανακαινισμένο σταθμό του Δήμου Χανίων στα Λεονταριανά

Εγκαίνια στον πλήρως ανακαινισμένο σταθμό του Δήμου Χανίων στα Λεονταριανά

“Έναν γερασμένο παιδικό σταθμό τον κάναμε παιδικό σταθμό-πρότυπο”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας στο περιθώριο των εγκαινίων του Γ’ παιδικού σταθμού Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. στα Λενταριανά.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (30/10) το πρωί στις σύγχρονες, πλέον εγκαταστάσεις του Γ’ παιδικού σταθμού Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. στα Λενταριανά (οδός Ρ. Κούνδουρου-Παπαναστασίου). Τελέστηκε αγιασμός, από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου κκ. Δαμασκηνό Λιονάκη.

Στα εγκαίνια του νέου, σύγχρονου Γ’ Παιδικού σταθμού Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων έδωσαν το “παρών” ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, ο Πρόεδρος του ΔΣ ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Μανούσος Φοβάκης, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Γιάννης Σταγάκης, το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και οι μικροί μαθητές που απολαμβάνουν τις σύγχρονες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του.

Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας τόνισε:

“Είναι μεγάλη ικανοποίηση όταν οι κοπιώδεις προσπάθειες φέρνουν τέτοια αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να εστιάζουμε στους τομείς της παιδείας και να φροντίζουμε για τα παιδιά μας που αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα αγαθά. Αυτός ο ανακαινισμένος παιδικός σταθμός πληροί τις προϋποθέσεις και εμείς πρέπει να φροντίσουμε ώστε να παραμείνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εξάλλου πρόκειται για έναν παιδικό σταθμό 40 και πλέον ετών που παίρνει πλέον μια σύγχρονη μορφή. Θά ‘θελα να ευχαριστήσω τον εξαιρετικό συνεργάτη, τον πρόεδρο του Δ.Ο.ΚΟΙ.ΠΠ. κ. Μανούσο Φοβάκη που συνέβαλλε και αυτός από τη μεριά του ώστε να έχουμε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, όπως και οι συνεργάτες του”.

 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Μανούσος Φοβάκης επεσήμανε:

“Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στα παιδιά μας. Είμαι χαρούμενος που ως πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ εγκαινιάζουμε αυτό το χώρο και αυτόν τον παιδικό σταθμό. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Χανίων που οι ενέργειες του έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και συντόνισε όλους εμάς, ώστε να δημιουργηθεί ένας παιδικός σταθμός πρότυπο. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα γίνουν παρεμβάσεις και σε άλλους παιδικούς σταθμούς”.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video