ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για το κολυμβητήριο

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για το κολυμβητήριο

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου:

Το γκεμπελικό δόγμα «πέτα λάσπη στο τέλος κάτι θα μείνει», φαίνεται πως για τη σημερινή ηγετική ομάδα της ΝΔ αποτελεί ευαγγέλιο και συνήθη πρακτική. Το Ηράκλειο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στη συστηματική παραπληροφόρηση, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, στα ψεύδη που εντέχνως διασπείρονται στα ΜΜΕ.

Εσχάτως και με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ (9/10/2018) επιχειρείται η στοχοποίηση της διοίκησης του ΕΑΚΗ και του ΣΥΡΙΖΑ, βασιζόμενη σε ένα ψέμα, το δήθεν κλείσιμο του κολυμβητηρίου. Το κολυμβητήριο όμως δεν έχει κλείσει για τρία καλοκαίρια σερί. Έμεινε ανοιχτό ομοίως και τους τρεις τελευταίους χειμώνες πράγμα που δεν συνέβαινε πριν. Το σύντομο χρονικό διάστημα που παρέμεινε κλειστό ήταν για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και την αποκατάσταση των φθορών.

Μόνον ένας τυφλός ή εμπαθής δεν βλέπει την οφθαλμοφανή αναβάθμιση που έχει υποστεί ο χώρος του κολυμβητηρίου, που βρισκόταν εγκαταλελειμμένος στην τύχη του και την ανυποληψία ήδη από την κατασκευή του. Η ΝΔ όμως ενοχλείται όταν βλέπει έργο, όταν βλέπει πράγματα που επί δεκαετίες βάλτωναν να αλλάζουν.

Έχει θεσπιστεί κάρτα εισόδου και όλοι παρατηρούν την ευταξία που έχει επιτευχθεί σε συνδυασμό με ορισμένες στοχευμένες και σοβαρές παρεμβάσεις ουσιαστικής αναβάθμισης. Η διοίκηση μέσα από τα συμβόλαια που υπέγραψε με τα σωματεία διασφαλίζει ανώτατη τιμή κατά άθλημα ώστε να μην χρεωθεί επιπλέον ο κάθε γονέας. Στην τελευταία μάλιστα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (που τέθηκε το θέμα), δεν υπήρξε ανταπόκριση στην πολεμική τους, από καμιά συνολικά πτέρυγα και αυτό φούντωσε τον «ανταρτοπόλεμο των ανακριβειών».

Μέχρι και σήμερα υπήρξε πλήρης και αρμονική συνεργασία της διοίκησης του ΕΑΚΗ με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στις άλλες δύο εγκαταστάσεις του (Ενικό Στάδιο Ελευθερίας και Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο), χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Στη πόλη αυτή γνωριζόμαστε όμως πολύ καλά. Μετά από 40 χρόνια επί των ημερών μας της σημερινής διοίκησης νομιμοποιήθηκαν οι εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ. Το καθεστώς της ανομίας έλαβε τέλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πτοήθηκε να συγκρουστεί όταν και όπου χρειάστηκε, όπου χρειαστεί θα προχωρήσει και θα προωθήσει μέτρα εξυγίανσης του αθλητισμού.

Είναι ειλημμένη απόφαση να μπει τάξη στο Κολυμβητήριο και θα προχωρήσει.

Η μέριμνα μας είναι η συνεχής αύξηση επιχορηγήσεων από τη ΓΓΑ όπως γίνεται παρά την κρίση τόσα χρόνια από τη σημερινή κυβέρνηση: 2014 :580000 €,2015:.683000 €.2016:.662000(συν έκτακτη επιχορήγηση 57000€ και επιπλέον 121305 για Αποπληρωμή ΔΕΗ, ΔΕΥΑΗ), 2017: 770000 €(συν 20000€ έκτακτη), 2018:780000€. Δηλαδή αυξήθηκε ο προϋπολογισμός κατά 200.000,00 € από το 2014.

Επίσης προτεραιότητα αποτελούν η πλήρης αναμόρφωση των αθλητικών χώρων στο Εθνικό Στάδιο (ταρτάν-χλοοτάπητας), η στέγη του κλειστού γυμναστηρίου, το μηχανοστάσιο κολυμβητηρίου.

 

Ήταν δίκαιο και γίνεται πράξη.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video