ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συλλήψεις λαθροκυνηγών στη Κρήτη

Συλλήψεις λαθροκυνηγών στη Κρήτη

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 έγιναν συλλήψεις στις Μοίρες Ηρακλείου, το Ρέθυμνο και τη Ρόδο. Στις Μοίρες και στη Ρόδο οι συλλήψεις έγιναν σε συνεργασία των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων με τους θηροφύλακες των τοπικών κυνηγετικών συλλόγων, ενώ στην περίπτωση του Ρεθύμνου, υπήρξε άψογη συνεργασία με τη Δ/νση Δασών Ρεθύμνου. Πιο συγκεκριμένα:

Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας που εδρεύει στις Μοίρες, σε συνεργασία με τον θηροφύλακα του Κ.Σ. Μοιρών προέβησαν σε σύλληψη για παράνομη θήρα στη Λιμνοδεξαμενη Γεργερης, περιοχή στην οποία απαγορεύεται η θήρα βάσει Δασικής Αστυνομικής Διάταξης. Κατασχέθηκαν μία καραμπίνα, ένας σκοτωμένος λαγός και μια φυσιγγιοθήκη. Υποβλήθηκε μήνυση στο Α.Τ. Μοιρών.

Σε κοινή περιπολία στελεχών της Δ/νσης Δασών Ρεθύμνου και των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων εντοπίστηκαν, στην περιοχή των Σαχτουρίων, 2 άτομα να φέρουν παραποιημένα κυνηγετικά όπλα. Τα όπλα κατασχέθηκαν και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Οι θηροφύλακες του Κ.Σ.Ρόδου και η Ομοσπονδιακή Θηροφύλακας, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε όχημα στο Δ.Δ. Μεσσαναγρού, εντόπισαν κυνηγετική καραμπίνα στο πίσω κάθισμα εκτός θήκης, και με φυσίγγια στην αποθήκη. Την ίδια μέρα οι θηροφύλακες εντόπισαν όχημα χωρίς πινακίδες να κινείται στον ποταμό του Δ.Δ Ασκληπειού. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν βρήκαν ένα δίκαννο εκτός θήκης γεμάτο με φυσίγγια έτοιμο προς χρήση. Και στις δυο περιπτώσεις τα όπλα κατασχέθηκαν άμεσα ενώ εις βάρος των οδηγών κατατέθηκαν μηνύσεις στην Δ/νση Δασών Δωδ/σου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video