ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδρίαση της σοσιαλιστικής ομάδας της ευρωπαϊκής επιτροπής περιφερειών στις Βρυξέλλες

Από την συνεδρίαση της σοσιαλιστικής ομάδας της ευρωπαϊκής επιτροπής περιφερειών στις Βρυξέλλες .

Στη συνεδρίαση της σοσιαλιστικής ομάδας της ευρωπαϊκής επιτροπής περιφερειών στις Βρυξέλλες κυριάρχησε το θέμα της δέσμης των μέτρων που περιλαμβάνει το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο σχετικά με την περίοδο 2021-2027 .

Υπήρξε ιδιαίτερος προβληματισμός, σχετικά με τις προκλήσεις που έχει δεχτεί ο θεσμός και το όραμα της ΕΕ και επισημάνθηκε ο στρατηγικής σημασίας ρόλος των περιφερειακών και τοπικών αρχών για την αποκατάσταση εμπιστοσύνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση .

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να ακούει μέσω των τοπικών αρχών τους πολίτες και ιδιαίτερα την νέα γενιά.

Υπήρξε ιδιαίτερος προβληματισμός για την αποτυχία του πρόσφατου δημοψηφίσματος στην Ρουμανία λόγω της χαμηλής συμμετοχής και θεωρήθηκε ως μια νίκη των συντηρητικών και ξενοφοβικών πολιτικών δυνάμεων και μια συμβολικού χαραχτήρα ήττα για την αριστερά που βρίσκεται στην κυβέρνηση της Ρουμανίας .

Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η πρόταση για τη θέσπιση Προγράμματος για το Περιβάλλον και την δράση για το κλίμα (LIFE) και την κατάργηση του κανονισμού αριθ.293/2013 .


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video