ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντά νέους στις Μοίρες

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντά νέους στις Μοίρες

Η ΝΔ θέλει τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της Πατρίδας μας! Το άνοιγμα στους νέους και η εμπιστοσύνη στη νέα γενιά αποδεικνύεται με πράξεις. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γραμματέας της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης πραγματοποιεί μία ακόμη συνάντηση με νέους στο νομό Ηρακλείου, την Παρασκευή,  7 Οκτωβρίου, στις 5:00μ.μ., στις Μοίρες, στο Café Σκαραβαίος (Πλ. Ομονοίας).

Με συνέπεια και διάρκεια ο Γραμματέας του Κόμματος συνεχίζει, σε εβδομαδιαία βάση, το πρόγραμμα επισκέψεων και στοχευμένων δράσεων σε όλο το νομό Ηρακλείου. Κάτι το οποίο συμβαίνει σε όλη την επικράτεια από τον ίδιο τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και από τα κεντρικά στελέχη του Κόμματος. Ανοιχτή συζήτηση, χωρίς πρωτόκολλα, για την επικαιρότητα, το μέλλον των νέων, αλλά και πως φαντάζονται  τη δική τους συμμετοχή στα κοινά.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας και νέοι επαγγελματίες, ενώ βασικές θεματικές της συζήτησης θα αποτελέσουν ζητήματα, όπως φορολογικά κίνητρα σε νέους και παροχή στήριξης σε νέους που επιχειρούν, ευκαιρίες απασχόλησης, κλπ.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Αυγενάκης: «Έχουμε χρέος απέναντι στους νέους αυτής της χώρας. Να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να αξιοποιήσουν τις ικανότητές τους, να διοχετεύσουν τη δημιουργικότητά τους και τις ιδέες τους, να σταματήσει η διαρροή ανθρώπινου κεφαλαίου στο εξωτερικό και να ξεκινήσει ο επαναπατρισμός τους. Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται τους νέους στην πρώτη γραμμή. Χρειάζεται ένα στελεχιακό δυναμικό που θα μπορεί να εκπροσωπεί με σοβαρότητα, με όρεξη για δουλειά και με αίσθημα ευθύνης, όλους τους δημιουργικούς Έλληνες».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video