ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο εκσυγχρονισμός των ΤΟΕΒ στο επίκεντρο των συναντήσεων του Σωκράτη Βαρδάκη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο εκσυγχρονισμός των ΤΟΕΒ στο επίκεντρο των συναντήσεων του Σωκράτη Βαρδάκη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Θέματα που αφορούν στον εκσυχρονισμό των ΤΟΕΒ, την εποπτεία αυτών, αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους ΤΟΕΒ, τέθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μεταξύ του Υπουργού κ. Σταύρου Αραχωβίτη, του ειδικού συμβούλου  γεωπόνο κ. Ευάγγελο Γατσέλη, του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας υπαλλήλων Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων.

Στην συνάντηση τόσο ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Γέργερης, Πολύδωρας  Αναστασάκης, όσο και ο κ. Σωκράτης Βαρδάκης αναφέρθηκαν στην μελέτη με την οποία προβλέπεται η κατασκευή αρδευτικών δικτύων, με τον απαραίτητο εξοπλισμό τους στην Δ.Ε. Γέργερης του Δήμου Γόρτυνας.

Η μελέτη αυτή αφορά στην κατασκευή δικτύων, αντλιοστασίων και δεξαμενών με τους αντίστοιχους 4 προκατασκευασμένους οικίσκους, όλα τα δίκτυα θα παροχετεύονται από υφιστάμενες με άδεια χρήσης πηγές και γεωτρήσεις. Ακόμα προβλέπεται και η τοποθέτηση φωτοβολταϊκού συστήματος με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να ρευματοδοτούνται τα δίκτυα, η γεώτρηση, τα αντλιοστάσια και πάσης φύσεως μηχανολογικές ή ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του έργου.

Στόχος είναι στο εγγύς μέλλον να μπορούν οι ΤΟΕΒ να είναι ανεξάρτητοι ενεργειακά, εκμεταλλευόμενοι τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Τόσο ο Υπουργός, όσο και ο ειδικός του σύμβουλος επισήμαναν ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι η αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων που θα οδηγήσουν στην αναβάθμιση και εξέλιξη των ΤΟΕΒ, ώστε  αυτοί να αποτελέσουν πυλώνα ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας.

Ο κ. Βαρδάκης αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου, καθώς πέρα από το γεγονός ότι καθιστά πρωτοπόρα την Κρήτη σε αυτό το είδος έργων, θα οδηγήσει τον ΤΟΕΒ Γέργερης στην ενεργειακή αυτονομία του.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video