ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κανονικά υποψήφιος στις εκλογές ο Μιχελογιαννάκης

Κανονικά υποψήφιος στις εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης - φωτογραφία αρχείου

Κανονικά υποψήφιος στις εχρόμενες βουλευτικέςεκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο βουλευτής Ηρακλείου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Σε σχετική ανακοίνωση με αφορμή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην κατέρχεται στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές, διευκρινείζει :

Τα διάφορα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννη Μιχελογιαννάκη, να μην κατέρχεται στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος στο νομό Ηρακλείου, αποτελούν τον διακαή πόθο ορισμένων κύκλων, δημοσιογραφικών και πολιτικών, που τους τελευταίους έξι μήνες διαρρέουν διάφορα σενάρια με σκοπό να διαρρήξουν την συμπαγή κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Τις τελευταίες μέρες στόχος αυτών των γνωστών δημοσιογραφικών κύκλων αποτελεί και ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη.

Ο βουλευτής Ηρακλείου παραμένει προσηλωμένος στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα και στην στήριξη της κυβέρνησης με σκοπό την επίτευξη των στόχων της.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video