ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο συνέδριο «Επ’ αρωγή» η Θεανώ Φωτίου

Στο συνέδριο «Επ’ αρωγή» η Θεανώ Φωτίου

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης (KKΠΠΚ), διοργανώνει για 8η χρονιά το συνέδριο «Επ’ αρωγή». Πρόκειται για ένα θεσμό πανελλήνιας εμβέλειας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κρήτη, για τον οποίο καταρχήν στόχο αποτελεί να φέρει σε διάλογο τις πρόσφατες θεωρητικές και ερευνητικές εξελίξεις σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και τις πρακτικές στο χώρο της κοινωνικής πρόνοιας, εστιάζοντας στον άνθρωπο, τους ωφελούμενους των μονάδων φροντίδας αλλά και τους εργαζόμενους σε αυτές.

Φέτος, το συνέδριο «Επ’ αρωγή» διοργανώνεται στο Ρέθυμνο, στο Σπίτι του Πολιτισμού, την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, και υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Περιφέρειας Κρήτης και σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ρεθύμνου.

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του ΚΚΠΠΚ, Νίκη Γιαμαλάκη, στο χαιρετισμό της, «η προσπάθεια, τόσο του Υπουργείου όσο και των Κέντρων, σε μια εποχή και με μια κοινωνία που έχει υποστεί τη βαρβαρότητα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης τα τελευταία χρόνια, στοχεύει στην πρόληψη και την ενημέρωση, καθώς και στη μεγαλύτερη και αποδοτικότερη συνεργασία με όλους τους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και στην πολύτιμη βοήθεια της εθελοντικής αρωγής, για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και την κάλυψη των αυξημένων και επιτακτικών κοινωνικών αναγκών. Μια στοχευμένη προσπάθεια με απώτερο σκοπό την αποασυλοποίηση και κατά συνέπεια την ομαλή κοινωνική ένταξη των ωφελούμενών μας.»

Στις εργασίες του Συνεδρίου θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει, την Παρασκευή, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video