ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με επιτυχία η εκδήλωση για τη Δια βίου μάθηση των ενηλίκων που οργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου

Με επιτυχία η εκδήλωση για τη Δια βίου μάθηση των ενηλίκων που οργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στο Πολύκεντρο Νεολαίας η εκδήλωση με θέμα: «Η Συμμετοχή των Ενηλίκων Δημοτών στην Δια Βίου Μάθηση - Εμπόδια και Κίνητρα συμμετοχής». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας-Δ.ΕΠ.Ι.Σ. του Δήμου Ηρακλείου στα πλαίσια του ενημερωτικού και διαδραστικού κύκλου ομιλιών «Κάθε Γυναίκα …Άξια Λόγου» .

Κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκαν, πρωτοβουλίες και προγράμματα του Δήμου Ηρακλείου, τα οποία ανταποκρίνονται στις τοπικές ανάγκες υποστήριξης και στην προώθηση της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και προσωπικής ανάπτυξης των δημοτών, τα οποία ανέπτυξαν στις ομιλίες τους οι Αντιδήμαρχοι, Μαρία Καναβάκη, Πέτρος Ινιωτάκης και Γιώργος Βλαχάκης.

Την εκδήλωση άνοιξε εκ μέρους της ΔΕΠΙΣ η Ελένη Μαράκη - Εκπαιδευτικός - Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών ενώ στο πάνελ μετείχαν οι κ.κ Κωνσταντίνος Φλουρής, Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κρήτης για θέματα ΔΒΜ - Εμψυχωτής Ομάδων & Σύμβουλος Απασχόλησης, Μαρία Δρούλου -Μελισσοκόμος-Οικοτέχνης, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, πρόσφατα φοιτήτρια του ΤΕΙ Κρήτης και ο κ. Δημήτρης Μουδατσάκης – ο 84χρονος συμπολίτης μας , φοιτητής του Πανεπιστήμιου Κρήτης, που συγκίνησε το ακροατήριο με την ευγένεια και τον λόγο του.

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα 3λεπτο βίντεο του 12ου Νηπιαγωγείου που ξεχώρισε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας, που συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών και η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, με θέμα: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ».

Η δράση πραγματοποιήθηκε υπό την παιδαγωγική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Νηπιαγωγών , στο πλαίσιο του 5ου στόχου (Ισότητα των Φύλων) του ΟΗΕ για Βιώσιμη Ανάπτυξη (2015-2020),γιατί τα πρώτα μαθησιακά βήματα της Δια Βίου Μάθησης ξεκινούν από το Νηπιαγωγείο.
Την εκδήλωση συντόνισαν οι κ. Μάγδα Κατόπη και ο κ. Γιώργος Κουκάκης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video