ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αθώος ο Πολάκης για την προβλήτα στα Μάρμαρα

Αθώος ο Πολάκης για την προβλήτα στα Μάρμαρα

Αθώος κρίθηκε από το Εφετείο Χανίων ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης για την προβλήτα στην περιοχή Μάρμαρα στα Σφακιά, κατά την περίοδο που ο ίδιος ήταν δήμαρχος στην περιοχή.

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης από την πλευρά της υπερασπιστικής γραμμής του κ. Πολάκη και του δικηγόρου του κ. Μανώλη Παπαδομανωλάκη, τονίσθηκε κυρίως η χρησιμότητα της νέας κατασκευής καθώς όπως τονίσθηκε η συγκεκριμένη παρέμβαση έγινε για να βελτιωθεί κυρίως η ασφάλεια της πρόσβασης των επισκεπτών στην περιοχή, αφού η προβλήτα που προϋπήρχε δεν εξασφάλιζε κάτι τέτοιο.

Έγινε μάλιστα αναφορά για την δυνατότητα που πλέον υπάρχει για την μεταφορά από το συγκεκριμένο σημείο επισκεπτών που χρήζουν νοσοκομειακής βοήθειας.

Επισημάνθηκε επίσης ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση έγινε χωρίς να προκληθεί αλλοίωση στο περιβάλλον της παραλίας καθώς τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν απολύτως συμβατά.

Ο κ. Πολάκης δήλωσε δικαιωμένος με την απόφαση του δικαστηρίου δηλώνοντας πως αν ακολουθούνταν η διαδικασία των αδειοδοτήσεων, το έργο δε θα είχε τελειώσει ακόμα.

Τόνισε επίσης πως με την ολοκλήρωση της παρέμβασης η επισκεψιμότητα στην περιοχή αυξήθηκε κατακόρυφα.

Σημειώνεται ότι αρχικά ο Εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή του κ. Πολάκη.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός χαρακτήρισε την παρέμβαση ήπια, σε παλιά υφιστάμενη προβλήτα, η οποία όμως σήμερα έχει μεγάλη χρησιμότητα.

zarpanews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video