ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε ετοιμότητα Υπουργείο Υποδομών, Δήμος και ΟΑΚ για το αναπτυξιακό έργο του αρδευτικού στο Οροπέδιο Λασιθίου

Σε ετοιμότητα Υπουργείο Υποδομών, Δήμος και ΟΑΚ για το αναπτυξιακό έργο του αρδευτικού στο Οροπέδιο Λασιθίου

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του αναπτυξιακού έργου του αρδευτικού στο Οροπέδιο Λασιθίου εξετάστηκε τη Τρίτη σε σύσκεψη που είχαν στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης και ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Υποδομών Αντώνης Κοτσώνης. Στη σύσκεψη, συμμετείχαν ο βουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, η διευθύντρια εγγειοβελτιωτικών έργων του Υπουργείου Γεωργία Καστραντά, ο διευθυντής στην διεύθυνση υδάτων του ΟΑΚ Βαγγέλης Μαμαγκάκης, Αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακά στελέχη. Ειδικότερα στη σύσκεψη συζητήθηκε λεπτομερώς η υλοποίηση του αναπτυξιακού έργου των αρδευτικών δικτύων της λιμνοδεξαμενής του Αγ. Γεωργίου, για το οποίο όπως είναι γνωστό πρόσφατα η Κυβέρνηση ενέκρινε χρηματοδότηση ύψους 13 εκ. ευρώ συν 1,5 εκ. ευρώ για τις απαιτούμενες απαλλοτριώσεις. Όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υποδομών βάσει του χρονοδιαγράμματος, υπάρχει ετοιμότητα από τις υπηρεσίες προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο εντός του 2018.

Τα στελέχη του Υπουργείου είχαν παράλληλα την ευκαιρία να επισκεφθούν επί τόπου την περιοχή όπου πρόκειται να γίνει το σημαντικό έργο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video