ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βιάννος: Χρηματοδότηση έργων αγροτικής οδοποιίας από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι

Χρηματοδότηση έργων αγροτικής οδοποιίας από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι του Υπουργείου Εσωτερικών για τον Δήμο Βιάννου - φωτογραφία αρχείου

Εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι οι προτάσεις που υπέβαλε οι Δήμος Βιάννου για χρηματοδότηση στην πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις».

Συγκεκριμένα στο παραπάνω πρόγραμμα υποβλήθηκαν και εγκρίθηκε η χρηματοδότηση των  παρακάτω προτάσεων του Δήμου με συνολικό προϋπολογισμό 750.000,00 ευρώ.

1.Βελτίωση  ασφαλτόστρωση και  τεχνικά του αγροτικού δρόμου οικισμού Καψαλών (από παραλία - διασταύρωση δημοτικού δρόμου Κερατόκαμπος Άρβη)  - Τίμιος Σταυρός - Κερατόκαμπος.

  1. Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας περιοχής   πατελών της Τοπικής Κοινότητας Αμιρών, Δήμου Βιάννου ασφαλτόστρωση και  τεχνικά.

Το αποτέλεσμα της άμεσης αυτής σημαντικής χρηματοδότησης προσήλθε από τη κατάθεση  τεκμηριωμένης και ολοκληρωμένης πρότασης, για μια σειρά παρεμβάσεων στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου  Βιάννου, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών και παραγωγών μας, καθώς και η ουσιαστική υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Η ετοιμότητα του Δήμου Βιάννου στην υποβολή της πρότασης αποδεικνύεται από την άμεση αξιολόγηση της αφού υποβλήθηκε πλήρης ο σχετικός φάκελος την πρώτη μέρα έναρξης υποβολής στο σχετικό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε : Θέλω να ευχαριστήσω  δημόσια για την υποστήριξη που παρέχεται στον Δήμο μας τον Υπουργό Εσωτερικών κο Αλέξη Χαρίτση,  τον ειδικό συνεργάτη του Μαρίνο Ρουσσιά, όπως επίσης και τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη ο οποίος για μια ακόμα φορά είναι συμπαραστάτης της Δημοτικής Αρχής και με τις καθοριστικές παρεμβάσεις του συμβάλει στην ενίσχυση των προσπαθειών μας, στην κοινή μας προσπάθεια για την βελτίωση των υποδομών του Δήμου. Επίσης την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας και τον συνεργάτη  μας μηχανικό Γιώργο Σταυρακάκη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video