ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Μανώλης Συντυχάκης στο Τμήμα Συγκοινωνιών Μοιρών

Ο Μανώλης Συντυχάκης στο Τμήμα Συγκοινωνιών Μοιρών

Περιοδεία πραγματοποίησε τη Δευτέρα 22/10 κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ με επικεφαλής το μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη στο Τμήμα Συγκοινωνιών Μοιρών. Κατά την περιοδεία ο βουλευτής του ΚΚΕ συνομίλησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της υπηρεσίας που υπάγεται στην Περιφέρεια Κρήτης και ειδικότερα στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών.

Συγκεκριμένα, από τους εργαζόμενους επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι, αν και το Τμήμα Συγκοινωνιών Μοιρών εξυπηρετεί μια περιοχή από την Αγία Βαρβάρα μέχρι και τα χωριά του Ν. Ρεθύμνης για θέματα που αφορούν άδειες κυκλοφορίας οχημάτων και τη διενέργεια θεωρητικής και πρακτικής εξέτασης υποψήφιων οδηγών και τη χορήγηση αδειών οδήγησης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών με μεγάλο όγκο εξυπηρετούμενων (περίπου 50 άτομα για θεωρητική και 25 για πρακτική εξέταση σε εβδομαδιαία βάση), οι ελλείψεις σε προσωπικό δυσχεραίνουν τη λειτουργία του και την απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων των και στην εντατικοποίηση της εργασίας των μόλις τεσσάρων εργαζομένων που έχουν απομείνει στην Υπηρεσία.

Ο Μανώλης Συντυχάκης τόνισε την ανάγκη της πρόσληψης προσωπικού και της πλήρους απασχόλησης όλων των εργαζόμενων. Η αποψίλωση του Τμήματος Συγκοινωνιών Μοιρών είναι ένα πρόβλημα που διαιωνίζεται στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες, στις κρατικές δομές, που όλες οι κυβερνήσεις έχουν αφήσει στο έλεος χωρίς υποδομές και προσωπικό, και που εντάσσεται στη συνολικότερη πολιτική η οποία προωθεί τη σταδιακή συρρίκνωση και απαξίωση των δημόσιων δομών, διευκολύνοντας την ανάληψη του έργου τους από το κεφάλαιο, από ιδιώτες επενδυτές.

Σημείωσε πως οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να συμβιβαστούν με τη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση, να μην υποκύψουν στη μοιρολατρία «του τίποτα δε γίνεται», στον εφησυχασμό και τις ψεύτικες ελπίδες, που καλλιεργεί κυβέρνηση με το παραμύθι της «μεταμνημονιακής» εποχής. Η ελπίδα για τον λαό βρίσκεται στην οργάνωση της πάλης του για να επιβάλει μέτρα που θα ανακουφίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του, θα βάζει τέρμα στον κατήφορο, θα φωτίζει την μόνη καθαρή διέξοδο για το λαό, με την ενίσχυση του ΚΚΕ παντού.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video