ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης με την Υπουργό κ. Όλγα Γεροβασίλη

Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης με την Υπουργό κ. Όλγα Γεροβασίλη

Στο πλαίσιο της τελετής παρουσίασης του νέου μηχανοκίνητου εξοπλισμού της ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης που έλαβε χώρα σήμερα Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο, τα συνδικαλιστικά σωματεία του νησιού συναντήθηκαν με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γεροβασίλη Όλγα και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσια Τάξης κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης γνωστοποίησε στην πολιτική ηγεσία τα προβλήματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα τις Διοικήσεις Αξιωματικών του Νησιού και γενικότερα το προσωπικό των αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης. Ειδικότερα έγινε λόγος για το νέο σχέδιο εμφανούς αστυνόμευσης «ΠΕΡΣΕΑΣ» το οποίο εφαρμόστηκε οριζόντια σε όλη την επικράτεια χωρίς να ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα κάθε περιοχής. Τονίσθηκε ότι παρά την Αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε όλη τη Χώρα, στην Κρήτη εξακολουθούν να λειτουργούν αστυνομικές υπηρεσίες με 10 και 12 αστυνομικούς με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες αυτές να μην μπορούν να σηκώσουν το βάρος αυτού του νέου μέτρου διατηρώντας παράλληλα την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και την εξυπηρέτηση του πολίτη σε ικανοποιητικά επίπεδα. Για τους λόγους αυτούς ζητήθηκε από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προ της εκδόσεως οποιασδήποτε διαταγής να εξετάζονται και να λαμβάνονται υπόψη οι διαθέσιμοι πόροι ανά Αστυνομική Διεύθυνση και με βάση τα δεδομένα αυτά να σχεδιάζεται και να υλοποιείται οποιοδήποτε σχέδιο. Επίσης θίχτηκε από την πλευρά μας η νέα διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., η οποία ορίζει ότι “για την απόσπαση ή προσωρινή μετακίνηση προσωπικού που υπηρετεί στα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων θα απαιτείται επιπλέον έγκριση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος”, τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό οδηγούμαστε και πάλι σε αστυνομίες πολλαπλών ταχυτήτων καθότι αστυνομικοί που ανήκουν οργανικά και υπηρετούν στην ίδια Αστυνομική Διεύθυνση τυγχάνουν διαφορετικής μεταχείρισης και αντιμετώπισης από τη διοίκηση του σώματος.

Για το μεν πρώτο ζήτημα τόσο η κ. Υπουργός όσο και ο κ. Γενικός παραδέχτηκαν ότι όντως πρόκειται για ένα οριζόντιο μέτρο που δεν λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής, για δε το δεύτερο ζήτημα ανέφεραν ότι θα το εξετάσουν τις επόμενες ημέρες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video