ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άνοιγμα στην κοινωνία και ενημέρωση των πολιτών ξεκίνησαν οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Άνοιγμα στην κοινωνία και ενημέρωση των πολιτών ξεκίνησαν οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Η αρχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου από την πλατεία του Ατσαλένιου, όπου η οργάνωση μελών Μασταμπά – Ατσαλένιου και η οργάνωση μελών Ανατολικών συνοικιών διοργάνωσαν εκδήλωση με κεντρικούς ομιλητές τους βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη.

Οι βουλευτές τοποθετήθηκαν αρχικά για τις μεταρρυθμίσεις που έχει υλοποιήσει η κυβέρνηση τα 3,5 τελευταία χρόνια, τις αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών μετά την λήξη του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής τον περασμένο Αύγουστο και τα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης. Οι πολίτες που παρακολούθησαν την εκδήλωση, ενημερώθηκαν για τις μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά, τις συντάξεις, την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, κ.λ.π. αλλά και για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν στο Ηράκλειο, όπως το αεροδρόμιο Καστελίου, ο ΒΟΑΚ, κ.λ.π. και έργα που ολοκληρώνονται όπως ο κάθετος οδικός άξονας Ηράκλειο – Μεσαρά.

Ακολούθησε παραγωγικός διάλογος με πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και οι βουλευτές απάντησαν στις ερωτήσεις που τέθηκαν.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video