ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Επενδύουμε στη νέα γενιά!Η νεολαία θα είναι η πυξίδα της Κυβέρνησης της ΝΔ»

Ο Λ. Αυγενάκης σε συνάντηση με νέους στις Μοίρες

«Οι νέοι είναι άξιοι και ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι νέοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα, οι νέοι θα μας φέρουν τη νίκη. Και είναι η νεολαία που θα γίνει πυξίδα της κυβέρνησής μας - μιας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων - σε μία αναγεννημένη Ελλάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης σε συνάντηση που είχε χθες βράδυ, με νέους στις Μοίρες του ν. Ηρακλείου.

«Η ΝΔ θέλει τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της Πατρίδας μας! Το άνοιγμα στους νέους και η εμπιστοσύνη στη νέα γενιά αποδεικνύεται με πράξεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΝΔ, σας θέλουμε μαζί μας!» επεσήμανε ο κ. Αυγενάκης  και πρόσθεσε: «Είμαστε με τους νέους που τελειώνουν ένα δημόσιο σχολείο και σήμερα πρωταγωνιστούν στον κόσμο! Είμαστε με τον φοιτητή που τα φέρνει δύσκολα πέρα και ονειρεύεται το μέλλον του. Είμαστε με τους νέους που προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα! Είμαστε με τους νέους που αγωνίζονται, που αριστεύουν, που δημιουργούν και προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο!».

Η συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με νέους είναι μια ακόμη πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει ο Γραμματέας της ΝΔ στο Ν. Ηρακλείου και σε όλη την Ελλάδα. Ανοιχτή συζήτηση, χωρίς πρωτόκολλα, για την επικαιρότητα, το μέλλον των νέων αλλά και πως φαντάζονται  τη δική τους συμμετοχή στα κοινά.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Αυγενάκης: «Η ΝΔ και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένουμε στη νέα γενιά στο πνεύμα της διεύρυνσης και της ανανέωσης μέσα από την ενεργό συμμετοχή νέων ανθρώπων με φρέσκιες ιδέες, όραμα και καθαρή ματιά για τις εξελίξεις στην πολιτική και την κοινωνία. Αυτό επιδιώκουμε μέσα από αυτές τις συναντήσεις μας! Θέλουμε από την νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει. Οι νέοι είναι άξιοι και ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο». 

Ο κ. Αυγενάκης μάλιστα απευθυνόμενος στου νέους, τους κάλεσε να πρωταγωνιστήσουν στις μάχες και έκλεισε λέγοντας: «Για εμάς οι νέοι είναι άξιοι, είναι ικανοί να διαδραματίσουν σημαίνοντα ρόλο στον πολιτικό στίβο, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Θέλουμε τους νέους σήμερα να πάρουν στα χέρια τους τις ευθύνες του τόπου».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video