ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση Περιφερειάρχη εκπροσώπους του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου

Συνάντηση Περιφερειάρχη εκπροσώπους του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου

Για τις δράσεις που πραγματοποιεί η περιβαλλοντική ομάδα του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου «Οι Μυθοκρουσμένοι» ενημέρωσαν σήμερα τον Περιφερειάρχη  Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν η Ελένη Πουλά υπεύθυνη παιδαγωγικών θεμάτων εσπερινού γυμνασίου Ηρακλείου, οι καθηγητές Μανόλης Αφραθιανάκης, Στέλιος Μανωλιούδης, Ελένη Μπερζιρτζόγλου, η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων του σχολείου και μαθήτρια Ειρήνη Κιουπάκη. Μάλιστα οι εκπρόσωποι του εσπερινού γυμνασίου ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη, ότι, η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου και φορείς, πρόκειται να «υιοθετήσουν» το χωριό Πανασός Ηρακλείου με σκοπό την ανάδειξη των φυσικών-περιβαλλοντικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Οι εκπρόσωποι του εσπερινού γυμνασίου απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη για την στήριξη της Περιφέρειας για την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε εκπαιδευτικούς και μαθητές για την τιμή που του έκαναν ,καθώς επίσης για το σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που πραγματοποιείται στο εσπερινό γυμνάσιο.

Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών που έχει καθιερωθεί από την UNESCO ανέφερε: «Με καθοριστικό ρόλο στη διαπαιδαγώγηση των μαθητών, στην ανάπτυξη της σύγχρονης κοινωνίας, στη μετάδοση της γνώσης οι εκπαιδευτικοί αποτελούν καθοριστικούς πυλώνες για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, σύμφωνα με την απόφαση της Unesco, συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Κρήτης για το σημαντικό έργο που επιτελούν».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video