ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τον ερχόμενο Απρίλιο το συνέδριο της Ένωσης Φιλολόγων Ν. Ηρακλείου

Τον ερχόμενο Απρίλιο το συνέδριο της Ένωσης Φιλολόγων Ν. Ηρακλείου

Η Ένωση Φιλολόγων Νομού Ηρακλείου (Ε.Φ.Ν.Η.) για να γιορτάσει τα σαράντα της χρόνια διοργανώνει τον Απρίλιο του 2019 συνέδριο με θέμα «Ερευνώντας το πολιτιστικό πρόσωπο του μεταπολεμικού Ηρακλείου».

Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τις πολιτιστικές δράσεις φορέων και ατόμων που προώθησαν και προωθούν τον πολιτισμό στην πόλη καθώς και να προκαλέσει διάλογο σχετικά με τις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξής του.

Ως θεματικές ενότητες του συνεδρίου ορίστηκαν:

Σύγχρονοι λογοτέχνες
Τέχνες (ζωγραφική, γλυπτική, χορός, μουσική, αρχιτεκτονική, και δομημένο περιβάλλον, φωτογραφία, κινηματογράφος, θέατρο)
Πνευματικές προσωπικότητες της πόλης
Πολιτιστικά σωματεία και σύλλογοι της πόλης
Η συμβολή του Τύπου και γενικά των ΜΜΕ
Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα
Μουσεία
Βιβλιοθήκες
Ιστορικά σχολεία (ιδιωτικά και δημόσια)
Εκδόσεις και βιβλιοπωλεία

και γενικότερα κάθε πνευματική πτυχή της πολιτιστικής προσφοράς ατόμων ή φορέων με δράση στο μεταπολεμικό Ηράκλειο (1950 – σήμερα).
Το συνέδριο θα περιλαμβάνει εισηγήσεις διακεκριμένων ακαδημαϊκών, φιλολόγων και ερευνητών, εκπροσώπων φορέων με πολιτιστική δράση στην πόλη του Ηρακλείου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video