ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Τα μείζονα θέματα των ενεργειακών υποδομών και των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που θα αναβαθμίσουν τον ρόλο της Κρήτης τέθηκαν προς συζήτηση στη διάρκεια της συνάντησης του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργου Σταθάκη με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλη Φραγκάκη.

Ο κ. Φραγκάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάπτυξης φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων, χωρίς να επιβαρυνθεί το περιβάλλον, ώστε να καλυφθεί η τεράστια ζήτηση σε ρεύμα, κυρίως το καλοκαίρι και ενημερώθηκε εκτενώς από τον κ. Σταθάκη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΔΜΗΕ κ. Μανουσάκη για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα.

Στο Επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε επίσης το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι, έργο για το οποίο ο κ. Φραγκάκης ζήτησε να υπάρξουν σημαντικά ανταποδοτικά οφέλη για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, σχετικά τις χρήσεις γης, τις υποδομές και το περιβάλλον.

Αναφερόμενος στο γενικότερο κυβερνητικό έργο ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου ζήτησε από τον Υπουργό να εξετασθεί από την κυβέρνηση η μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις και στον αγροτικό τομέα, ώστε να δοθούν κίνητρα για εσωτερικές επενδύσεις στην οικονομία.

Ο κ. Σταθάκης βρέθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με αφορμή Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για θέματα αρμοδιότητάς του.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video