ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με επιτυχία το 6ο Τουρνουά Μπριτζ «Κώστας Σκανδάλης» 2018 στο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort

Με επιτυχία το 6ο Τουρνουά Μπριτζ «Κώστας Σκανδάλης» 2018 στο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 6ο Τουρνουά Μπριτζ «Κώστας Σκανδάλης» 2018, που διοργανώθηκε για μια ακόμα χρονιά από τον Όμιλο Μπριτζ Ηρακλείου (Ο.Μ.Η.) στο ξενοδοχείο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort, το 2ήμερο 27 και 28 Οκτωβρίου.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 70 αθλητές, οι περισσότεροι από την Κρήτη, ξεπερνώντας κατά πολύ την συμμετοχή προηγούμενων ετών. Στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα, πρώτευσαν, στην κατηγορία ΟΠΕΝ, οι Α. Κανακάκις (ποσοστό 61,76%), Ε. Φρονιμάκης (61,76%) και Ι. Προκοπίου (59,97%), ενώ στην κατηγορία 1-9 πρώτευσαν οι Σ. Κάχρης (59,79%), Α. Τζεδάκης (59,79%) και Α. Γιαννουλάκη (59,67%). Ειδικά κύπελλα δόθηκαν και σε αθλητές μικρότερων κατηγοριών που συμμετείχαν στον αγώνα.

Το τουρνουά υποστήριξε ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.), χορηγώντας τα έπαθλα του αγώνα, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε ο Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, δημοτικός σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, καθώς και ο Λάμπρος Μαυρογενάκης, Διευθυντής του ξενοδοχείου Fodele Beach and Water Park Holiday Resort.

Ο Ο.Μ.Η. ευχαριστεί τους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. για την χορηγία των επάθλων, το προσωπικό, τα στελέχη και την διοίκηση του ξενοδοχείου Fodele Beach and Water Park Holiday Resort για την άψογη συνεργασία και για την φιλοξενία στους χώρους του.

Υπενθυμίζεται ότι το μπριτζ, μαζί με το σκάκι, είναι τα μοναδικά πνευματικά αθλήματα που έχουν αναγνωριστεί από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Το μπριτζ παίζεται με τράπουλα, αλλά αντίθετα με άλλα παιχνίδια με χαρτιά δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Για να παιχτεί σε υψηλό επίπεδο απαιτεί ικανότητα συγκέντρωσης, μνήμη και ικανότητα συνδυασμού πληροφοριών για την εξαγωγή των σωστών συμπερασμάτων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video