ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση Περιφερειάρχη με 40 ξένους Διπλωμάτες που θα γίνουν “Πρεσβευτές” της Κρήτης στο εξωτερικό

Συνάντηση Περιφερειάρχη με 40 ξένους Διπλωμάτες που θα γίνουν “Πρεσβευτές” της Κρήτης στο εξωτερικό

Σαράντα ξένοι διπλωμάτες εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές και την φιλοξενία της Κρήτης θα αποτελέσουν στο εξωτερικό τους καλύτερους «πρεσβευτές» του νησιού μας. Οι ίδιοι εξέφρασαν με χαρά τις εντυπώσεις τους στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος και τους προσκάλεσε να επισκεφθούν ξανά το νησί, να πουν τις καλές εντυπώσεις τους για την Κρήτη στις χώρες τους, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας και το ότι είναι ένας ποιοτικός και ασφαλής τουριστικός προορισμός.

Την πολυμελή αποστολή από Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Γερμανία, Ουγγαρία και Ελλάδα που αποτελείται από πρώην και νυν διπλωμάτες καλωσόρισε στην Περιφέρεια Κρήτης ο κ Αρναουτάκης ενώ ο Περιφερειακός Σύμβουλος αρμόδιος για τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Θέματα Γιώργος Αλεξάκης ενημέρωσε για τις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης στους τομείς των ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων. Ειδικότερα αναφέρθηκε στην συμμετοχή στις διαδικασίες διαβούλευσης και υλοποίησης των ευρωπαϊκών στρατηγικών για τη Μεσόγειο και ειδικά για το περιβάλλον, τη γαλάζια ανάπτυξη, την εξοικονόμηση ενέργειας, την κυκλική οικονομία και την κλιματική αλλαγή. Ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες για την υλοποίηση των 30 και πλέον ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που υλοποιεί σήμερα η περιφέρεια Κρήτης καθώς και για τη δράση του Γραφείου στις Βρυξέλλες. Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει σε περισσότερα από 10 Δίκτυα Συνεργασιών στην Ευρώπη ενώ ταυτόχρονα χτίζει συνεργασίες με άλλες ευρωπαϊκές Περιφέρειες. Συνεργάζεται και ενδυναμώνει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών.

Οι ξένοι διπλωμάτες από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, ενημέρωση και φιλοξενία στην Περιφέρεια, όπως και για τα αναμνηστικά δώρα-εικονογραφημένο λεύκωμα για την Κρήτη.

Η πολυμελής αποστολή είναι μέλη του διεθνούς διπλωματικού «τάγματος του Αρχάγγελου Γαβριήλ» (προστάτης Διπλωματών) και φέτος πραγματοποιεί την ετήσια σύναξή της στην Κρήτη. Η δράση του συγκεκριμένου φορέα είναι αποκλειστικά κοινωνικό-φιλανθρωπική με αξιόλογη προσφορά στο ενεργητικό του. Ο ίδιος φορέας όπως έγινε γνωστό ιδρύθηκε πριν από δέκα (10) χρόνια από Γάλλους και Βέλγους διπλωμάτες και μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί παραρτήματα εκτός από τη Γαλλία και το Βέλγιο στην Ελβετία, Γερμανία, Ελλάδα και Ουγγαρία. Επίσης 4 παραρτήματα θα δημιουργηθούν το 2019 σε Ιταλία, Κύπρο, Ρουμανία και Σερβία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video