ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

40 Χρόνια μετά- Απόφοιτοι του 2ου Λυκείου Ηρακλείου 1978 συναντιούνται ξανά

40 Χρόνια μετά- Απόφοιτοι του 2ου Λυκείου Ηρακλείου 1978 συναντιούνται ξανά

Μετά από 40 χρόνια, το σχολικό κουδούνι για τους αποφοίτους του ιστορικού Β’ Λυκείου Αρρένων Ηρακλείου έτους 1978, θα χτυπήσει ξανά και είναι βέβαιο πως θα ξυπνήσει πάμπολλες αναμνήσεις όλων αυτών, που για χρόνια συνταξίδευαν στον χώρο της γνώσης στα ανέμελα εφηβικά τους χρόνια.

Η συνάντηση-επανένωση, (REUNION την λέμε τώρα), θα γίνει την 9η Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή στις Αρχάνες στο χώρο που έχει επιλεγεί με προσέλευση την 7:00 μ.μ.

Η Οργανωτική Επιτροπή εδώ και καιρό, επεξεργάζεται και έχει ασχοληθεί ενεργά γι’ αυτή τη συνάντηση. Ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές, ενώ δημιουργήθηκε και ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «Απόφοιτοι Β΄ Λυκείου Ηρακλείου 1978» η οποία έχει τύχει θερμής υποδοχής. Σ΄αυτήν εκτός της επικοινωνίας των μελών της αναρτώνται φωτογραφίες από σχολικές χρονιές, εκδηλώσεις, εκδρομές, ποδοσφαιρικούς αγώνες κ.ά.

Είναι βέβαιο πως στη συνάντηση θα ξετυλιχθούν ιστορίες με μνήμες καθηγητών: Ασκοξυλάκη, Κωστάκη, Οικονομάκη, Γωνιωτάκη, Λυδάκη, Αστρινάκη, Λάμπρου, Σκαρβελάκη, Κοζυράκη, Καλικάκη, πατέρα Μ. Γιγουρτάκη, Περισυνάκη, Αθανασάκη, Κρασονικολάκη, Παπαδάκη, Λιοντάκη και άλλους, που ο καθένας με τον δικό του τρόπο πριν από 40 χρόνια συνέβαλε και σφράγισε την πορεία του καθενός μας.
Πλησιάζοντας στα 60 και για να ακριβολογούμε στα 58 χρόνια, οι συμμαθητές μας επισφραγίζοντας -στο σύνολο τους- μια λαμπρή ανθρώπινη μα και στη συνέχεια επαγγελματική πορεία, παρά τις όποιες αντιξοότητες πορεύονται ή μάλλον πορευόμαστε προς το μέλλον με δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Οι νεολαίοι του 1978, του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, με χαρά θα συναντηθούν ξανά. Φαλακροί αρκετοί, με άσπρα μαλλιά κάποιοι άλλοι, με γκρίζα οι πιο τυχεροί, μα πάνω απ’ όλα με τη φλόγα και την αγάπη όλων σε μια αξέχαστη εποχή με εμπειρίες πολλές που φέρνει τη σφραγίδα του Β’ Λυκείου Αρρένων Ηρακλείου, αποφοιτησάντων τον Ιούνιο του 1978.

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις Αρχάνες, ημέρα ορόσημο μα και αναζωογόνησης των αποφοιτησάντων, κάποιοι παππούδες πλέον θα μπορούν να διηγηθούν στα εγγόνια τους αλλά και οι άλλοι στα παιδιά και στους δικούς τους, τις μοναδικές στιγμές που έζησαν τα τελευταία μαθητικά τους χρόνια στο ιστορικό Δεύτερο Λύκειο Αρρένων Ηρακλείου.

Η… μαγιά παραμένει η ίδια και επιβεβαιώνεται πως συνεχίζει να παράγει με την ίδια συνταγή…, αρκετά αυθεντικά παράγωγα. Άλλωστε το πολύπλοκο γηγενές της κράμα, απλώθηκε για τα καλά σε πολλούς τομείς κάνοντας υπερήφανους όλους μας.

Στο γαλάζιο της Θάλασσας, στον Τουρισμό, στην Εκκλησία, στη Διπλωματία, στην Ιατρική, στη Δικηγορία, στην Επιχειρηματικότητα, στην Επιστήμη γενικά, στις Νέες τεχνολογίες με το Ίντερνετ και τα Social Media, στη Διοίκηση, στην κορυφαία Βικελαία βιβλιοθήκη, στη Δημοσιογραφία, στην Οργάνωση επιχειρήσεων, στα Οικονομικά, αλλά και σε τόσα άλλα υπάρχει μια σφραγίδα «Β΄ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΡΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» – Σχολικό έτος 1977-1978.
Μάλιστα ο καθένας μας διαγράφοντας μια προσωπική, μα συνάμα ανθρώπινη, φιλική και επαγγελματική πορεία κοιτώντας ψηλά μα και με ευγνωμοσύνη αναπολούμε τα παλιά.
Κλείνουμε λοιπόν το μάτι με αγάπη και σεβασμό στο παρελθόν και σ όλους αυτούς που πορευθήκαμε και μοιραστήκαμε πριν από 40 χρόνια τα όνειρα και τις ελπίδες μας απ’ το Δεύτερο Λύκειο Αρρένων Ηρακλείου, ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Η Οργανωτική Επιτροπή -Αλεξανδράκης Γιάννης,,Γκόγκολος Γιάννης και Φραγκιαδάκης Γιώργος -καλεί όλους τους απόφοιτους του «Δεύτερου Λυκείου Αρρένων Ηρακλείου 1978» να δηλώσουν συμμετοχή στη συνάντηση αυτή.

Επικοινωνία μέσω Facebook στη σελίδα: «40 Χρόνια μετά. Απόφοιτοι 2ου Λυκείου Ηρακλείου 1978», https://ift.tt/2Slsepo
και μέσω messeng


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video