ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγκρίθηκαν με ποσό χρηματοδότησης 379.700 ευρώ οι προτάσεις του Δήμου Βιάννου στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Εγκρίθηκαν με ποσό χρηματοδότησης 379.700 ευρώ οι προτάσεις του Δήμου Βιάννου στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Στο πλαίσιο της πρόσκλησης του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της χρηματοδότησης όλων των προτάσεων που υπέβαλε ο Δήμος Βιάννου και αφορούν στην προμήθεια μηχανημάτων και οχημάτων, την τοποθέτηση νέων παιδικών χαρών και τέλος σε βελτιώσεις στα σχολικά κτίρια που ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 379.700,00 ευρώ. Συγκεκριμένα σύμφωνα και με την χθεσινή υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών κου Αλέξη Χαρίτση ο Δήμος Βιάννου χρηματοδοτείται ως εξής:

Για προμήθεια μηχανημάτων οχημάτων με 155.000,00 ευρώ
Για παρεμβάσεις σε σχολικά κτίρια με 18.700,00 ευρώ
Για νέες παιδικές χαρές με το ποσό των 206.000,00 ευρώ

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου και την διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη θα γίνει προμήθεια ενός καινούργιου φορτηγού (χωματουργικό), καθώς και ενός καινούργιου ελαφριού μηχανήματος μεταφερόμενης τσάπας, για τις αποκαταστάσεις των ζημιών στην υπηρεσία ύδρευσης και άρδευσης.
Στα σχολικά κτίρια θα γίνει ανακατασκευή και βελτίωση των χώρων υγιεινής (WC) του δημοτικού σχολείου Άνω Βιάννου.
Στο πρόγραμμα για τις παιδικές χαρές τέλος προβλέπεται η τοποθέτηση δέκα (10) νέων πιστοποιημένων παιδικών χαρών στους οικισμούς Άνω Βιάννου εντός του δημοτικού σχολείου, στην Ψαρή Φοράδα, στην Άρβη, στα Αμιρά, στον Συκολόγο, στον Πεύκο, στον Άγιο Βασίλειο, στον Χόνδρο(Περβόλα) στην Έμπαρο (Θωμαδιανό) και στην Μάρθα.

O Δήμαρχος Βιάννου ευχαρίστησε τόσο τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών κο Παναγιώτη Σκουρλέτη όσο και τον νέο κο Αλέξη Χαρίτση γιατί μέσα από τις προσκλήσεις του προγράμματος ο Δήμος Βιάννου θα μπορέσει να υλοποιήσει ένα σημαντικό πρόγραμμα παρεμβάσεων σε εξοπλισμό και σε υποδομές αναβαθμίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών του.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video