ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύσκεψη για την κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

φωτογραφία από radiolasithi.gr

Με το 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας να βρίσκεται υπό κατάληψη για δεύτερη μέρα, το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιείται σύσκεψη μεταξύ των αρμοδίων, μαθητών και καθηγητών για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση και να φανεί αν μπορεί να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα.

Παρόντες στη σύσκεψη  εκτός από εκπροσώπους των μαθητών είναι ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αϊβαλιώτης, η Διεύθυνση του Σχολείου, ο πρόεδρος της επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Νταραράς, καθηγητές και γονείς των παιδιών.

Η Τζένη, μια μαθήτρια που συμμετέχει στο 15μελές του σχολείου μίλησε στο Ράδιο Λασίθι και όπως είπε η κατάληψη έγινε αρχικά για προβλήματα στο σχολείο με τις πόρτες και τους ανεμιστήρες και ελλείψεις σε καθηγητές, όμως η κατάληψη συνεχίζεται λόγω της κακής αντιμετώπισης του Συλλόγου Γονέων απέναντι στους μαθητές χθες την πρώτη μέρα της κατάληψης. Η συμπεριφορά τους δεν ήταν καθόλου καλή μίλησαν άσχημα στα παιδιά, όταν ήρθαν να δουν τι γίνεται στην κατάληψη, είπε. Εμείς προσπαθούσαμε να συζητήσουμε με όμορφο τρόπο με τους γονείς και αυτοί έβαλαν τις φωνές, είχαν κακή συμπεριφορά και κανείς δεν μας ζήτησε συγνώμη.

Σήμερα όπως είπε θα γίνει μια συνέλευση του 15μελούς και θα αποφασιστεί η συνέχεια.

radiolasithi.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video