ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό

12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό

Το 12ο Πανευρωπαϊκό Αλιείας με φελλό πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις 9 και 10 Οκτωβρίου στο λιμάνι του Ηρακλείου. Οι αγώνες οργανώνονται από την Ε.Ο.Υ.Δ.Α. (Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας), την Διεθνή Ομοσπονδία Θαλάσσης με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Δώδεκα Ευρωπαϊκές ομάδες θα αγωνιστούν για τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο. Η χώρα μας συμμετέχει με 3 ομάδες , την Εθνική Ομάδα , τον Πρωταθλητή Σύλλογο Ναυτικό Όμιλο Σητείας αλλά και το Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβασίου Σάμου, ενώ συμμετέχουν αθλητές από Κύπρο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία.

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου στη Περιφέρεια, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος της ΕΟΥΔΑ Βαγγέλης Ρακαντάς, ο α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Αναγνώστου, και ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλάσσης Αλμπέρτο Μάρκι αναφέρθηκαν στην διοργάνωση των αγώνων αλιείας. Συγκεκριμένα σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ τόνισαν:

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης: «Το ψάρεμα αλιείας με καλάμι είναι αρκετά αγαπητό και διαδεδομένο στην χώρας μας, στα νησιά μας, και μάλιστα από μικρούς και μεγάλους. Οι πανευρωπαϊκοί αγώνες αλιείας που πραγματοποιούνται το διάστημα αυτό στη Κρήτη προβάλλουν τουριστικά το νησί μας, και τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός αλιείας είναι αρκετά διαδεδομένος ενώ η Κρήτη προσφέρεται για περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Προσκαλούμε τους πολίτες να κάνουν την βόλτα τους στο λιμάνι του Ηρακλείου και να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες σύμφωνα με το πρόγραμμα, και να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες. Συγχαρητήρια στην Ελληνική, την Διεθνή Ομοσπονδία θαλάσσης για την διοργάνωση τους».

Ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλάσσης Αλμπέρτο Μάρκι: «Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η προετοιμασία και διοργάνωση των αγώνων στο Ηράκλειο είναι άψογη, και επόμενος στόχος είναι να φέρουμε στην Ελλάδα την διεξαγωγή του Παγκόσμιου πρωταθλήματος».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας υποβρύχιας δραστηριότητας και αθλητικής αλιείας Βαγγέλης Ρακαντάς: «Ευχαριστίες μεγάλες στη Περιφέρεια Κρήτης, στο Δήμο Ηρακλείου, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, τον Λιμενάρχη Ηρακλείου, οι άνθρωποί μας έδωσαν όλα τα εχέγγυα και τα μέσα να διεξαχθεί ένα ωραίο πρωτάθλημα. Θα συμμετέχουν 70 αθλητές από όλη την Ευρώπη. Οι αγώνες προβάλλουν διεθνώς στο εξωτερικό την Ελλάδα και την Κρήτη».

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΥΔΑ Κώστας Αναγνώστου: «Το ψάρεμα με καλάμι είναι μεταξύ άλλων και ένα αγχολυτικό άθλημα και με αυτό ασχολούνται όλες ηλικίες, νέοι ακόμα και συνταξιούχοι. Στόχος μας είναι να φέρουμε στην Ελλάδα, και στην Κρήτη το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα προβάλλει διεθνώς την χώρα μας. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης, όλους τους συνδιοργανωτές για την στήριξη τους προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τους αγώνες».

Το πρόγραμμα:
09/10/2018
07:00 – Αναχώρηση για τις ψαρεύτρες
07:30 – Μοίρασμα δολωμάτων – Μαλάγρας
09:00 – Έναρξη 1 ης Αγωνιστικής
13:00 – Λήξη 1 ης Αγωνιστικής / Έναρξη ζυγίσματος
10/10/2018
07:00 – Αναχώρηση για τις ψαρεύτρες
07:30 – Μοίρασμα δολωμάτων – Μαλάγρας
09:00 – Έναρξη 2 ης Αγωνιστικής
13:00 – Λήξη 2 ης Αγωνιστικής / Έναρξη ζυγίσματος
18:00- Έναρξη Τελετής Λήξης / Απονομές

 

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video