ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Ηράκλειο στον Πανευρωπαϊκό Τελικό των Βραβείων WEB AWARDS 2018

Το Ηράκλειο στον Πανευρωπαϊκό Τελικό των Βραβείων WEB AWARDS 2018

Tο Ηράκλειο κατέκτησε μία θέση ανάμεσα στους 16 Φιναλίστ του Πανευρωπαϊκού Τελικού των Βραβείων WEB AWARDS 2018.

Η επίσημη υποψηφιότητά της νέας Ιστοσελίδας Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Visitheraklion.eu στα βραβεία Web Awards της Ευρωπαϊκής Ένωσης (https://ift.tt/2Q5FUCN) κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2018, μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία, που διεξήχθη σε όλες τις Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο Theatre Du Vaudeville των Βρυξελλών.

Όπως δήλωσε ο Εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού κ. Gian Andrea Garancini, πρόκειται για μία σημαντική διάκριση που επιβραβεύει τις προσπάθειες που καταβάλει η Δημοτική Αρχή του προκειμένου να αναδείξει την πόλη ως τουριστικό προορισμό.

Η επιτυχία αυτή, συνέχισε, ανεξάρτητα από το χρώμα του μεταλλίου που θα προκύψει, αποδεικνύει ότι η τουριστική στρατηγική του Δήμου βρίσκεται σε καλό δρόμο.
«Η νέα ιστοσελίδα μας, είναι όχι απλά μία ακόμα διεύθυνση στον παγκόσμιο ιστό αλλά έχει μία δυναμική που μπορεί να κάνει την πόλη του Ηρακλείου αγαπημένο τόπο διαμονής των επισκεπτών.

Παράλληλα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα λογισμικά και καινοτόμες ιδέες, θα βοηθήσει ουσιαστικά στην προβολή του Ηρακλείου και της Κρήτης, αφού προσφέρει στον επισκέπτη την δυνατότητα να προγραμματίσει εκ τον προτέρων το ταξίδι του και να ζήσει την εμπειρία που ψάχνει στον προορισμό του» επισημαίνει ο κ. Garancini, ευχαριστώντας τα στελέχη του τμήματος τουρισμού και πληροφορικής του Δήμου καθώς και τους εμπειρογνώμονες του Πανεπιστημίου Κρήτης που συνέβαλαν ουσιαστικά στη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video