ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στα έργα της Μονής ο Κώστας Μαμουλάκης

Στα έργα της Μονής ο Κώστας Μαμουλάκης

Στον οικισμό της Μονής και στα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή του Άι Γιώργη Χυμευτού, βρέθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας τα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Πατραμάνη, επιθεώρησε το δίκτυο ομβρίων που κατασκευάζεται για να διευθετηθούν τα νερά της βροχής, καθώς και τις εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, εργασίες που πραγματοποιούνται από πόρους του Δήμου με στόχο να αναβαθμίσουν την περιοχή και να την κάνουν πιο ελκυστική σε επισκέπτες.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Στο Δήμο Μαλεβιζίου έχουμε την χαρά να διαθέτουμε πάρα πολλές όμορφες περιοχές που μπορούν να λειτουργήσουν ως πόλος έλξης για τους επισκέπτες του τόπου μας. Μια από αυτές, είναι και η περιοχή του Άι Γιώργη Χυμευτού, εδώ στην πανέμορφη Μονή. Με τα συγκεκριμένα έργα που πραγματοποιούμε με πόρους του Δήμου μας, λύνουμε το πρόβλημα διευθέτησης των νερών της βροχής που πλημμύριζαν τον τόπο, αναβαθμίζουμε και βελτιώνουμε αισθητά τον χώρο, κάνοντάς τον πιο λειτουργικό και πιο ελκυστικό στους επισκέπτες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Πατραμάνη, καθώς και την τεχνική μας υπηρεσία για το πολύ καλό αποτέλεσμα».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video