ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αναζητούν συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας

Αναζητούν συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO (ΠΟΙΚΞΓ), οι Σύλλογοι του κλάδου, αλλά και ο Σύλλογος PALSO Νομού Ηρακλείου έχουν επανειλημμένα ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, όπως αναφέρουν σε επιστολή τους, που έχουν αποστείλει προς τον ίδιο αλλά και τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, χωρίς και έχει καταστεί δυνατό μέχρι σήμερα μια τέτοια συνάντηση.

Αναλυτικά η επιστολή του Συλλόγου:

"Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σας υπενθυμίζουμε ότι τόσο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO (ΠΟΙΚΞΓ), Σύλλογοι του κλάδου, όσο και ο δικός μας Σύλλογος PALSO Νομού Ηρακλείου έχουμε εγγράφως και επανειλημμένα ζητήσει συνάντηση μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της υπουργίας σας, προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας και να γνωστοποιήσουμε τις θέσεις μας επ’ αυτών. Δυστυχώς αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό μέχρι σήμερα.

Παρά ταύτα επανερχόμαστε με την ελπίδα ότι η παραίνεση του κυρίου Πρωθυπουργού απευθυνόμενος προς τους Υπουργούς κατά το πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο της 31/8/2018 «οι αλαζονικές συμπεριφορές, κλειστές πόρτες και κλειστά αυτιά, αίσθηση αυταρέσκειας…, δεν έχουν θέση στη δική μας κυβέρνηση» αφορά και στο Υπουργείο Παιδείας.

Ζητούμε εκ νέου όπως δεχθείτε εκπροσώπους του κλάδου μας είτε ο ίδιος στο Υπουργείο είτε κατά την επικείμενη, εξ’ όσων γνωρίζουμε, επίσκεψή σας στο Ηράκλειο."


Με εκτίμηση
Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ.Χατζηδάκης              Αθ.Τερζάκη


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video