ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στα Χανιά ο Γιώργος Καμίνης

φωτογραφία αρχείου

Στα Χανιά θα βρεθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, στο πλαίσιο ημερίδας με θέμα «Σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης & προώθησης των τουριστικών επιχειρήσεων και ο ρόλος της Τ.Α ».

Την ημερίδα διοργανώνει το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Χανίων στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:00 – 22:00 στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης (Παλιό Τελωνείο).

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018
17:00 – 22:00
17:00 – 17:30 Προσέλευση, Εγγραφές
17:30 – 17:40 Χαιρετισμοί

Ομιλίες
Δήμαρχος Αθηναίων κ Γεώργιος Καμίνης
Δήμαρχος Χανίων κ Αναστάσιος Βάμβουκας
Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κ Ελπίδα Τσιτσιρίδη

Θεματικές Εισηγήσεις

1. «Ηλεκτρονικές πλατφόρμες και η συμβολή τους στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των προορισμών» κ Κυριακάκης Μιχάλης , εκπρόσωπος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

2. «Πως αντλούμε δεδομένα για να παραγάγουμε γνώση που θα οδηγήσειτην επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο» κ Περακάκης Μάνος, Καθηγητής Εφαρμογών Εργαστήριο Επιχειρηματικής Ευφυΐας (e-BI lab), ΤΕΙ Κρήτης

3. «Προγράμματα ΕΣΠΑ Ενίσχυσης Τουριστικών ΜΜΕ» κ Αργυρώ Φαλαγγά (Στέλεχος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» – ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ).

4. «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για τις τουριστικές επιχειρήσεις» κ Ροζαλία Θαλασσινού (Στέλεχος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» – ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ).

5. «”Αποτίμηση της φετινής τουριστικής κίνησης και το προφίλ του αλλοδαπού τουρίστα που επισκέπτεται τη Δυτική Κρήτη» Δρ. Μπαουράκης Γεώργιος, Διευθυντής ΜΑΙΧ, Αγγελάκης Γεώργιος, Ερευνητής, Τμ. Οικονομίας & Διοίκησης, ΜΑΙΧ, Δράκος Περικλής, ΕΔΙΠ, Τμ. Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Κρήτης

21:30 – 22:00 Ερωτήσεις-Απαντήσεις


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video