ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπεγράφη η παραχώρηση οικοπέδου από τον ΟΑΕΔ στον Δήμο Ηρακλείου

Υπεγράφη η παραχώρηση οικοπέδου από τον ΟΑΕΔ στον Δήμο Ηρακλείου

Υπεγράφη το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου στη Λότζια, το παραχωρητήριο – χρησιδάνειο οικοπέδου 5.200 τετραγωνικών μέτρων, από τον ΟΑΕΔ προς τον Δήμο Ηρακλείου.

Την παραχώρηση (η οποία αποτελούσε πάγιο αίτημα του Δήμου), υπέγραψαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη, παρουσία των βουλευτών Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη, των Αντιδημάρχων Στέλας Αρχοντάκη, Μαρίας Καναβάκη, Κώστα Βαρδαβά,, του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης Μηνά Μαυροειδή κ.ά.

Η έκταση, η οποία βρίσκεται στην οδό Εμμανουήλ Ξάνθου, παραχωρείται στον Δήμο για 99 χρόνια, προκειμένου να ανεγερθεί εκεί το Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο της Αγίας Αικατερίνης.

Πρόκειται για μια διαδικασία που τελεσφόρησε μετά από συντονισμένες ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, με την πολύτιμη αρωγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης.

Μετά την υπογραφή ο Δήμαρχος δήλωσε: «Η παραχώρηση του οικοπέδου στον Δήμο Ηρακλείου αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη καθώς ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου για το προάστιο της Αγίας Αικατερίνης και όχι μόνο.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοικήτρια και το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ για την βοήθειά τους, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες του Δήμου που συνέβαλλαν ώστε να φτάσουμε στην σημερινή υπογραφή, τους βουλευτές Ηρακλείου για την στήριξη του αιτήματός μας, αλλά και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης κ. Μαυροειδή, ο οποίος δεν σταματά να μοχθεί καθημερινά για το καλό του προαστίου του».

Η κ. Καραμεσίνη από την πλευρά της, εξέφρασε κι εκείνη την ικανοποίησή της για την υπογραφή του χρησιδανείου και συμπλήρωσε: «Η παραχώρηση χώρων που ανήκουν σε δημόσιους φορείς στις τοπικές κοινωνίες προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, είναι μια κεντρική επιλογή της ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας καθώς και της κυβέρνησης συνολικά».

Στη συνάντηση του Δημάρχου με την κ. Καραμεσίνη, συζητήθηκε το ενδεχόμενο της παραχώρησης στην ίδια περιοχή ακόμα ενός οικοπέδου του ΟΑΕΔ προς τον Δήμο Ηρακλείου, προκειμένου να ανεγερθούν σε αυτό, κτίρια τα οποία θα στεγάσουν Υπηρεσίες του Οργανισμού καθώς και Κοινωνικές Δομές της Αγίας Αικατερίνης. Διαπιστώθηκε κατ΄αρχήν συμφωνία και το θέμα αναμένεται να προχωρήσει το προσεχές διάστημα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Δήμαρχος δώρισε συμβολικά στην κ. Καραμεσίνη ένα αναμνηστικό μετάλλιο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηρακλείου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video