ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μηνύσεις για παράνομη νυχτερινή θήρα λαγού

Μηνύσεις για παράνομη νυχτερινή θήρα λαγού στον Πλάτανο Κισσάμου

Το βράδυ της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου 2018, η Ομοσπονδιακής Θηροφυλακή Χανίων στη διάρκεια περιπολίας τους, εντόπισε, στις 23:15, στην περιοχή μεταξύ Πλατάνου και Σφηναρίου Κισσάμου 3 προβολείς χειρός να κινούνται και να σαρώνουν την περιοχή. Με μεθοδικές κινήσεις κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο και να εντοπίσουν ένα από τα άτομα που έφερε προβολέα, αλλά παρά την προσπάθειά τους να το σταματήσουν, αυτό αρνήθηκε τον έλεγχο και κατάφερε να διαφύγει.

Οι θηροφύλακες παρέμειναν στην περιοχή και την παρακολουθούσαν και στις 02:30 έλεγξαν ένα αυτοκίνητο που έφτασε και στάθμευσε στην περιοχή, με σβηστά φώτα, Στο αυτοκίνητο υπήρχαν 2 επιβαίνοντες και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν άλλα 2 άτομα που το πλησίασαν πεζοί. Κατά τον έλεγχο δε βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία και τους επιτράπηκε να φύγουν, αφού πρώτα τους κράτησαν τα στοιχεία.

Οι θηροφύλακες όμως έψαξαν τη γύρω περιοχή και κατάφεραν να βρουν σε ένα δασωμένο σημείο μια κυνηγετική καραμπίνα, 2 φακούς χειρός, 20 φυσίγγια, ένα σακίδιο που περιείχε μιαν απόδειξη έκδοσης άδειας θήρας, μια άδεια κατοχής όπλου, πολλές νάιλον σακούλες και μία μπλούζα, τα οποία και παρέδωσαν στη Δ/νση Δασών Χανίων, όπου υπέβαλλαν πρωτόκολλο μηνύσεως. Η μήνυση έγινε κατά ενός εκ των ατόμων που ελέγχησαν στο αυτοκίνητο και το οποίο ταυτοποιήθηκε από την ανευρεθείσα άδεια κατοχής όπλου και την απόδειξη και κατά ενός αγνώστου (του ατόμου που διέφυγε της σύλληψης). Η μήνυση αφορά σε παράνομη θήρα λαγών τη νύχτα με χρήση προβολέα, άρνηση ελέγχου και τραπή σε φυγή καθώς του νόμου περί όπλων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video