ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εργασίες δικτύων και καθαρισμοί φρεατίων από τη ΔΕΥΑΜ σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου

Εργασίες δικτύων και καθαρισμοί φρεατίων από τη ΔΕΥΑΜ σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου

Με μια σειρά εργασιών που πραγματοποιούνται από ίδιους πόρους, η Δ.Ε.Υ.Α.Μ. με τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής όπου απαιτείται, αντικαθιστά δίκτυα ύδρευσης και ομβρίων, ενώ παράλληλα καθαρίζει φρεάτια σε διάφορες περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου.

 

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από περιοχές του Γαζίου (διευθέτηση ομβρίων και καθαρισμοί φρεατίων σε σχολεία), του Παλαιοκάστρου (στην περιοχή του βιολογικού), του Κρουσώνα (νέο δίκτυο ομβρίων 70 μ.) και του Καμαρίου (νέο δίκτυο ύδρευσης 500 μ.), αφορούν απαραίτητες εργασίες βελτίωσης της καθημερινότητας, ενίσχυσης των συνθηκών πολιτικής προστασίας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών των περιοχών αυτών. Προβλέπεται δε να συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις και οικισμούς, σύμφωνα με το τεχνικό πλάνο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Με ένα στοχευμένο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων και με την άριστη συνεργασία Δήμου – Δ.Ε.Υ.Α.Μ. υλοποιούμε ένα ουσιαστικό και αποτελεσματικό πλάνο εργασιών σε όλο το Δήμο Μαλεβιζίου. Δίνουμε λύσεις σε ζητήματα καθημερινότητας, θωρακίζουμε τις περιοχές μας, ενισχύουμε υποδομές και δίκτυα και φροντίζουμε στο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., τον Πρόεδρο Φίλιππο Σαββάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Ντουλάκη, τον Δ/ντη Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου και το σύνολο του προσωπικού της υπηρεσίας μας, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που καταφέρνουν».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video