ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καλύπτοντας ανάγκες που υπάρχουν σε υλικοτεχνική υποδομή

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καλύπτοντας ανάγκες που υπάρχουν σε υλικοτεχνική υποδομή

Την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής στην Κρήτη Γιάννης Μαραγκάκης παρέδωσε στον κ. Αρναουτάκη τιμητική πλακέτα, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην ενίσχυση του έργου της Υπηρεσίας, αναφερόμενος στην καλή συνεργασία με την Υπηρεσία και τη διαχρονική στήριξη στο έργο που επιτελεί από την Περιφέρεια Κρήτης.

Ο Περιφερειάρχης κατά την επίσκεψή του είχε συνάντηση τόσο με την Διοίκηση όσο και με τους αξιωματικούς της Π.Ε. Ηρακλείου παρουσία και του Διοικητή Ηρακλείου Εμμανουήλ Δαμουλάκη, ανακοινώνοντας πως η Περιφέρεια θα στηρίξει με κάθε τρόπο την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νησί για να αποκτήσει την υλικοτεχνική υποδομή που έχει ανάγκη. Παράλληλα, εξέφρασε, τόσο προς τους Διοικητές όσο και προς τους αξιωματικούς, τις ευχαριστίες του για την αποτελεσματική δράση τους, σε όλες τις πυρκαγιές του καλοκαιριού στην ύπαιθρό αλλά και στην πρόσφατη πυρκαγιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

«Είχαμε προγραμματίσει την επίσκεψη από τον Αύγουστο γιατί υπάρχει μια εξαίρετη συνεργασία. Θεωρώ πως μέσα από τον προγραμματισμό μας πήγαμε καλά και την προηγούμενη περίοδο με την προμήθεια πολλών οχημάτων. Αλλά και στη συνέχεια θα στηρίξουμε το έργο της Πυροσβεστικής. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, θα ανακοινώσουμε πρόσκληση για να υποβληθούν οι προτάσεις και να μπορούμε να εντάξουμε υλικό για όλη την Κρήτη για τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Μαρακάκης ευχαρίστησε τόσο για την στήριξη σε προμήθειες αυτοκινήτων, υλικού αλλά και εκπαιδεύσεων των στελεχών, σημειώνοντας πως πάντα κάθε πρόβλημα λύνεται στη συνεργασία με την Περιφέρεια με απλό και ουσιαστικό τρόπο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video