ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η απάντηση Βαρδάκη στον Λ. Αυγενάκη σχετικά με τις ρηγματώσεις του δρόμου Απομαρμά – Καστέλλι

Η απάντηση Βαρδάκη στον Λ. Αυγενάκη σχετικά με τις ρηγματώσεις του δρόμου Απομαρμά – Καστέλλι

Η απάντηση Βαρδάκη στον Λ. Αυγενάκη σχετικά με τις ρηγματώσεις του δρόμου Απομαρμά – Καστέλλι

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γραμματέα Π.Ε. ΝΔ κ. Αυγενάκη για τις ρωγμές στο δρόμο Απομαρμά – Καστέλλι, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αξίζει να υπενθυμίσω στον κ. Αυγενάκη ότι το σημείο το οποίο βιάζεται να καταγγείλει για κακοτεχνίες και αστοχίες και συγκεκριμένα στο σημείο έξω από το τούνελ του Απομαρμά δεν αποτελεί αντικείμενο της παρούσας σύμβασης η οποία είναι υπό εκτέλεση και αφορά τις εργασίες στο τμήμα Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά. Αποτελεί έργο της προηγούμενης σύμβασης η οποία ολοκληρώθηκε το 2013. Δυστυχώς κ. Αυγενάκη το 2013 δεν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ , Υπουργός Υποδομών ο κ. Σπίρτζης και γενικός γραμματέας ο κ. Δέδες. Και λέω δυστυχώς, γιατί αν το 2013 ήταν Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχαν γίνει τα εγκληματικά λάθη και οι παραλήψεις που δυστυχώς έγιναν και ακολουθούν έως και σήμερα τον πολύπαθο οδικό άξονα Ηράκλειο - Μεσαρά.

Να σας θυμίσω τις ελλιπείς μελέτες, τις ανύπαρκτες γεωλογικές μελέτες, τις κακοτεχνίες, τις απεντάξεις και εν τελεί την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και επίσης να σας θυμίσω ότι οι ρηγματώσεις εμφανίστηκαν ήδη από τον Απρίλιο του 2015 και έκτοτε παρακολουθούνται από εξειδικευμένο Τεχνικό Σύμβουλο.

Αντί έστω και σήμερα να ζητήσετε συγνώμη για τα χαμένα χρόνια τα οποία καταδίκασαν μια ολόκληρη περιοχή σε αποκλεισμό προτρέχετε σε παραπλανητικές δηλώσεις. Αντί έστω και σήμερα να αναγνωρίσετε τα λάθη σας που ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν τον κρητικό λαό, μας κουνάτε το δάκτυλο και θέτετε ερωτήματα παραπλανητικά για το πως θα κατασκευαστεί το έργο. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Το ερώτημα κ. Αυγενάκη είναι ένα: ‘Επιθυμείτε την ολοκλήρωση του έργου; Και αν ναι, γιατί προσπαθείτε να υποβαθμίσετε την συντονισμένη προσπάθεια όλων σε όλα τα επίπεδα που γίνεται για πρώτη φορά, ώστε να μην χαθεί ούτε μέρα από το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για την ολοκλήρωση του έργου τον Μάρτιο του 2019;

Θα ήθελα επίσης να σας ζητήσω να μην ανησυχείτε για τα μεγάλα έργα της Κρήτης, τα οποία είχατε πολλές φορές εξαγγείλει όταν ήσασταν κυβέρνηση, αλλά ήσασταν ανίκανοι πραγματικά να προχωρήσετε στην υλοποίησή τους. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι η παρούσα Κυβέρνηση προχωρά, όχι μόνο στην σύνταξη και επικαιροποίηση μελετών, αλλά και στις δημοπρατήσεις τους:
1) Β.Ο.Α.Κ.
2) Αεροδρόμιο Καστελίου
3) Κάθετος οδικός άξονας Ηράκλειο – Μεσαρά
4) Πλατύς Ποταμός
5) Κόμβοι Αγίας Πελαγίας
6) Οδικό δίκτυο Φόδελε – Ληνοπεράματα
7) Οδικό δίκτυο Ηράκλειο – Μαλάδες
8) Οδικό δίκτυο Ηράκλειο – Ανώγεια
9) Ενεργειακή διασύνδεση Κρήτης – Πελοποννήσου
10) Φράγμα Αμιρών – Αγ. Βασιλείου
11) Αρδευτικά δίκτυα φράγματος Μπραμιανών, κ.λ.π.

κ. Αυγενάκη εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι.
Και μία τελευταία συμβουλή: ‘Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί’.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video