ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στις εργασίες αντικατάστασης του υδρευτικού δικτύου στην Χρυσοπηγή ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Στις εργασίες αντικατάστασης του υδρευτικού δικτύου στην Χρυσοπηγή ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης στην Χρυσοπηγή, είχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιάννη Ρασούλη, στελέχη της Επιχείρησης, την πρόεδρο της 2ης Δημοτικής Κοινότητας, καθώς και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο και ενημερώθηκε για τις ιδιαιτερότητές του, όπως για παράδειγμα την ύπαρξη πολλών υπόγειων σπηλαίων στην περιοχή.
Παρά τις δυσκολίες πάντως, οι εργασίες προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και ήδη τα αποτελέσματα όσον αφορά στην εξοικονόμηση του νερού που χανόταν λόγω διαρροών, είναι εμφανή.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Δήμαρχος δήλωσε: «Ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομών που έχει γίνει ποτέ στο Ηράκλειο, η αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου υδρευτικού δικτύου, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Ειδικά στην Χρυσοπηγή, όπου η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν γίνει μεγάλα έργα εδώ και χρόνια, η ΔΕΥΑΗ προχωρά σε μια ολοκληρωμένη παρέμβαση, η οποία ευελπιστούμε ότι θα λύσει οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης της περιοχής.
Με ικανοποίηση ενημερώθηκα ότι οι κάτοικοι, στα σημεία που έχει αντικατασταθεί το δίκτυο, παρατήρησαν άμεσα σημαντική διαφορά στα σπίτια τους.

Συνεχίζουμε, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, μέχρι να αντικατασταθεί πλήρως το δίκτυο και να περιοριστούν έτσι στο ελάχιστο οι απώλειες του τιμολογούμενου νερού».

Το έργο «Κατασκευή δικτύων Ύδρευσης – Αποχέτευσης σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου (Παγκρήτιο, Χρυσοπηγή κ.ά)» χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω της Περιφέρειας Κρήτης.

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί :
1.Τα δίκτυα ύδρευσης αποχέτευσης στην οδό Συμιακού.
2.Τα δίκτυα ύδρευσης αποχέτευσης στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου. Απομένει η κατασκευή Αντλιοστασίου Ακαθάρτων προκειμένου τα δίκτυα ακαθάρτων να μπορέσουν να λειτουργήσουν.

3.Είναι σε εξέλιξη η κατασκευή των δικτύων ύδρευσης αποχέτευσης (ακαθάρτων –ομβρίων) στην περιοχή της Χρυσοπηγής. Στην περιοχή έχει ολοκληρωθεί περίπου το 30% του έργου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video