ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η απάντηση της ΝΟΔΕ στις δηλώσεις Βαρδάκη

Η απάντηση της ΝΟΔΕ στις δηλώσεις Βαρδάκη

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Ηρακλείου αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Βουλευτή Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ κου Σ. Βαρδάκη:

«Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τον κύριο κ. Βαρδάκη…

Όταν τρέχει και κόβει κορδέλες σε έργα κοιτάει, άραγε, πρώτα επί ποιας κυβέρνησης έγιναν οι μελέτες και μετά πάει και φωτογραφίζεται;
Γιατί λοιπόν, όταν καταγγέλλονται κακοτεχνίες θυμάται και μοιράζει κατηγορίες στην αντιπολίτευση;

Το καλύτερο, λοιπόν, που έχει να κάνει ο «επαναστατικός» κ. Βαρδάκης είναι να σιωπά, καθώς ειδικά για το έργο του δρόμου Ηρακλείου - Μεσαράς είχαμε από πολύ νωρίς επισημάνει τυχόν προβλήματα που αφορούσαν στην έλλειψη μελέτης υδραυλικής εφαρμογής που θα αντιμετώπιζε και το πρόβλημα των κατολισθήσεων, καθώς και αστοχίες και προβλήματα γεωτεχνικής φύσης.

Οφείλουμε, ωστόσο, να του αναγνωρίσουμε την θέρμη με την οποία δίνει παραστάσεις πολιτικής στρεψοδικίας αναμασώντας την καραμέλα της Αριστεράς πως δεν φταίνε ποτέ και για τίποτα.
Έτσι, λοιπόν, κατά Βαρδάκη, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για δρόμους που ανοίγουν στα δύο και για χρήματα που κινδυνεύουν να χαθούν και φυσικά ούτε ο ίδιος ως μέλος του κυβερνητικού κόμματος.
Εύγε Σωκράτη!».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video