ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπογραφή σύμβασης από τον Περιφερειάρχη για εργασίες αποκατάστασης στο γήπεδο του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο

Υπογραφή σύμβασης από τον Περιφερειάρχη για εργασίες αποκατάστασης στο γήπεδο του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο

Την σύμβαση ύψους 175.486 ευρώ για την «αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου και αποδυτηρίων του γηπέδου του ΠΟΑ (Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου), υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Στην υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια από τον Περιφερειάρχη παρόντες επίσης ήταν ο εκπρόσωπος του ΠΟΑ Ιωάννης Καλέμπουμπας, η προϊστάμενη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Καίτη Ιερωνυμάκη, ο εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας “ Χ. ΛΥΔΑΚΗΣ Α.Ε.”, Χαράλαμπος Λυδάκης και υπηρεσιακά στελέχη.

Η χρηματοδότηση του έργου διασφαλίστηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και θα γίνουν συγκεκριμένα οι παρακάτω παρεμβάσεις:
-Στα αποδυτήρια θα γίνει η αντικατάσταση του δαπέδου ασφαλείας στο χώρο που βρίσκεται το γυμναστήριο και όλες οι απαραίτητες οικοδομικές εργασίες, ώστε να μπορέσουν τα αποδυτήρια να λειτουργήσουν άρτια.
-Στον αγωνιστικό χώρο, θα γίνει αντικατάσταση του παλιού συνθετικού χλοοτάπητα με νέο τελευταίας γενιάς, που θα είναι δίχρωμος σε δυο αποχρώσεις του πράσινου (Field green και Olive green), με σύστημα απορρόφησης κραδασμών. Στο γήπεδο έχουν γίνει οι εργασίες υπόβασης (στραγγιστήρια) και θα απαιτηθεί στρώσιμο με αδρανή υλικά για να δοθούν ξανά οι κλίσεις, ώστε να μπορέσει το γήπεδο να υποδεχτεί τον νέο συνθετικό χλοοτάπητα με το σύστημα απορρόφησης κραδασμών σε νέα σταθερή επιφάνεια.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video