ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο

Επίσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο

Αντιπροσωπία μελών και φίλων της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας επισκέφθηκε πρόσφατα το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης της κατασκευής του. Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν αρκετοί συμπολίτες, μεταξύ των οποίων η πρόεδρος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας κ. Άννα Παπαχρονάκη, οι πρώην πρόεδροι Μανόλης Βασιλάκης, Γιώργος Γαλενιανός, Κώστας Βαρβεράκης, ο κ. Μιχάλης Αγριόγιαννος, ο πρόεδρος της ΔΙΚΕΗ κ. Γιώργος Τσαγκαράκης, ο πρόεδρος του Μουσείου «Ν. Καζαντζάκης» καθ. Μιχάλης Ταρουδάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νίκος Ματζαπετάκης και ο πρώην πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής κ. Νίκος Ηλιάκης.

Όπως είναι γνωστό η ευθύνη της κατασκευής καθώς και της λειτουργίας των χώρων που έχουν μέχρι σήμερα ολοκληρωθεί, έχει ανατεθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο στη ΔΕΠΤΑΗ, στα γραφεία της οποίας έγινε μια εκτενής ενημέρωση για την εξέλιξη του έργου από τον πρόεδρό της κ. Μηνά Καπετανάκη και από τον αρχιτέκτονα της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Μιχάλη Κωνιό. Εκεί διατυπώθηκαν κάποιες απόψεις για τη μελλοντική χρήση των αιθουσών, οι οποίες όμως έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές από την εγκεκριμένη μελέτη του έργου. Το ευχάριστο είναι ότι ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε τελευταία το μεγάλο αυτό έργο και προχωρά πλέον προς την ολοκλήρωσή του. Επίσης τονίστηκε από τον κ. Καπετανάκη η πολύτιμη συμβολή του παγκοσμίου φήμης συντοπίτη μας μουσικού κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη, όσον αφορά στις απαραίτητες προδιαγραφές για την παρουσίαση υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικών παραστάσεων.
Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στους ημιτελείς χώρους του κτιριακού συγκροτήματος όπου συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής των δύο μεγάλων αιθουσών.

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ολοκλήρωση των εργασιών στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου, με συνεχείς επισκέψεις στο εργοτάξιο από το ξεκίνημα των εργασιών, αφού τα στελέχη του συμμετείχαν στις διάφορες φάσεις του έργου, από τη μελέτη μέχρι και την κατασκευή του τα τελευταία 20 χρόνια. Τόσο ο σημερινός δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου, όσο και ο Μανόλης Βασιλάκης ως πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης και ο Παναγιώτης Αναστασάκος ως διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΔΕΠΤΑΗ, μαζί και με άλλα στελέχη της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας (Γιώργος Γαλενιανός, Βαγγέλης Πατεράκης, Γιώργος Κατσαράκης, Γιάννης Καστρινάκης), έχοντας και την ιδιότητα του μηχανικού έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μελέτης και στα πρώτα στάδια κατασκευής του έργου.
Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι η Ηράκλεια Πρωτοβουλία ήταν ένας από τους ελάχιστους φορείς της πόλης που συμμετείχαν στη δημόσια διαβούλευση για τη μελλοντική λειτουργία και διαχείριση του Πολιτιστικού Κέντρου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video