ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο τραπέζι θέματα αστυνόμευσης και αντιμετώπισης της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο του Γαζίου

Φωτογραφία από τη σύσκεψη στο στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Σύσκεψη με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και στελέχη της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Άρης Σαλούστρος, Μανώλης Παπαδομανωλάκης και  Δημήτρης Τζεδάκης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννης Κοτσυφός, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφορίας του Δήμου Ματθαίος Μανιούδης, το μέλος της Επιτροπής Μανώλης Σγουράκης και από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Δ/ντη Μανώλης Θεοδοσούλης, ο Δ/της του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου Μανόλης Μουρτζάκης και ο Δ/της του Α.Τ. Μαλεβιζίου Διαμαντής Αντωνάκης, τέθηκαν όλα τα θέματα αστυνόμευσης του Γαζίου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα του κυκλοφοριακού φόρτου που παρατηρείται εξαιτίας της παράνομης στάθμευσης οχημάτων στην κεντρική λ Ελ. Βενιζέλου, στα φαινόμενα επικίνδυνης οδήγησης αλλά και στους αυτοσχέδιους αγώνες που περιοδικά γίνονται στην περιοχή. Βούληση της Δημοτικής Αρχής, είναι σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ ταυτόχρονα ελλοχεύουν και κινδύνους για τη ζωή πεζών και οδηγών. Για τον σκοπό αυτό θα ξεκινήσει άμεσα μια εκστρατεία ενημέρωσης και υπενθύμισης των οδηγών για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές διατάξεις και στη συνέχεια, έλεγχοι από την πλευρά της Τροχαίας.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Ο τομέας της οδικής ασφάλειας, βρίσκεται όπως γνωρίζεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει από το 2017, με τη συνεργασία κι άλλων φορέων, μια μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης στα σχολεία μας, την οποία φέτος εντείνουμε ακόμα περισσότερο με την συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων όπως είναι ο καθηγητής Αριστείδης Τσατσάκης. Παράλληλα, προσφέρουμε δωρεάν τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας, να σταθμεύουν άνετα και εύκολα στο κέντρο της πόλης. Είμαστε ένας από τους ελάχιστους Δήμους, που διαθέτουμε τόσες πολλές θέσεις δωρεάν στάθμευσης σε διάφορους χώρους στο κέντρο της πρωτεύουσάς μας – και όχι μόνο. Δεν πρόκειται λοιπόν να ανεχτούμε να συνεχιστεί το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης στην κεντρική λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, πολλές φορές μάλιστα, ακόμα και σε διπλές σειρές, από την στιγμή που έχουμε εδώ και χρόνια προσφέρει εναλλακτική λύση. Και σε αυτό, θα μας βοηθήσει καθοριστικά η ΕΛ.ΑΣ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για την άριστη συνεργασία μας, τη θετική διάθεση και την ουσιαστική τους συμβολή στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και να ευχηθώ να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέσα και από αυτή τη δράση, που θα βελτιώσει την καθημερινότητα όλων μας».

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video