ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε προκάτ οι υπηρεσίες του Βενιζελείου που στεγάζονταν στο κτίριο που κάηκε

Μέτρα στήριξης της λειτουργίας του Γ.Ν «Βενιζέλειο» μετά και την φωτιά που έκαψε το κτίριο του Πανεπιστημίου - φωτογραφία αρχείου

Τα πρώτα μέτρα στήριξης της λειτουργίας του Γ.Ν «Βενιζέλειο» μετά και την καταστροφική φωτιά στο κτίριο του Πανεπιστημίου πριν απο μερικές ημέρες,ώστε να λειτουργήσουν οι διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες του που μέχρι πρότινος λειτουργούσαν στο συγκεκριμένο κτίριο που κάηκε,  ανακοίνωσε η Διοίκηση της 7ης Υ.Π.Ε Κρήτης.

Μεταξύ άλλων τα μέτρα περιλαμβάνουν την στέγαση των  υπηρεσιών του Βενιζελείου που στεγάζονταν στο κτίριο που κάηκε σε προκάτ κατασκευές.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση τα μέτρα αυτά είναι:

  1. Άμεση διασφάλιση πρόσθετης χρηματοδότησης με απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών
  2. Άμεση διάθεση πέντε (5) προκάτ οικίσκων 120 τ.μ, μετά από συνεννόηση του Υπουργού Υγείας και της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ με την Περιφερειάρχη Αττικής κα Δούρου, και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καπάνταη, τα οποία αναμένονται τις προσεχείς ημέρες για να λειτουργήσουν καλύτερα οι παραπάνω υπηρεσίες.
  3. Αναζήτηση και άλλων χώρων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και άλλους φορείς έως τη λειτουργία της νέας πτέρυγας με στόχο τη περαιτέρω βελτίωση των εργασιακών συνθηκών
  4. Η συνεχής συνεργασία με τη Διοίκηση του Πα.Γ.Ν.Η – Γ.Ν «Βενιζέλειο» για την επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας μέσω δια-λειτουργικής συνεργασίας των δύο Νοσοκομείων, όπως διάθεση χώρων, υλικών, προσωπικού και κάθε άλλη υποστήριξη.
  5. Η πλήρης και απρόσκοπτη λειτουργία του Γ.Ν «Βενιζέλειο» βρίσκεται σε μία συνεχή κλιμάκωση ενεργειών ώστε το προσωπικό να εγκατασταθεί σε ασφαλείς και κατάλληλους χώρους για αυτούς, στις δεδομένες συνθήκες.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video