ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον Σύλλογο Εργαζομένων του ΙΚΑ Ανατολικής Κρήτης

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον Σύλλογο Εργαζομένων του ΙΚΑ Ανατολικής Κρήτης

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης συναντήθηκε στο Ηράκλειο με τον Σύλλογο Εργαζομένων του ΙΚΑ Αν. Κρήτης.

 

Με αφορμή την ενημέρωση από τον Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο για την αποδοχή του αιτήματος της παραχώρησης, τόσο του κτιρίου που ανήκει στο ΙΚΑ του Αγίου Μηνά όσο και του κτιρίου που ανήκει στο ΙΚΑ Χερσονήσου, ώστε να αξιοποιηθούν ως μονάδες υγείας, συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν στο ιστορικό κτίριο του ΙΚΑ του Αγίου Μηνά, καθώς και θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του ΙΚΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή στο Ηράκλειο, συζητήθηκε ο σχεδιασμός για τη στέγαση μονάδας υγείας στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των πολιτών του Ηρακλείου και την καλύτερη πρόσβαση τους στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).

 

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και με ταύτιση απόψεων. Ο βουλευτής τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να φύγουν οι διοικητικές υπηρεσίες αλλά, αντιθέτως, να αναβαθμιστεί το κτίριο και η λειτουργία του προς όφελος πρωτίστως των πολιτών αλλά και των εργαζομένων.

 

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ενημέρωσε πως η θετική έγκριση από το Υπουργείο ανοίγει το δρόμο για το ΙΚΑ του Αγίου Μηνά, ώστε να αποτελέσει πρότυπο Κέντρο Υγείας αστικού τύπου, και παράλληλα με την παροχή υπηρεσιών ΠΦΥ, να αποτελέσει κέντρο εκπαίδευσης στην ΠΦΥ του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού παραϊατρικού προσωπικού.

 

Επιπλέον, σχετικά με τα θέματα των εργαζομένων ο βουλευτής δεσμεύτηκε να μεταφερθούν άμεσα στο Υπουργείο Εργασίας.

 

Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος Βασίλειος Κοκκινάκης, η αντιπρόεδρος Αθηνά Μποτόνη, η Α’ γραμματέας Κατερίνα Κυριακάκη, η γραμματέας Β’ Ιζαμπέλλα Ανδριανάκη και η εκπρόσωπος των εργαζομένων Μαίρη Κεφαλούκου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video