ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τιμητική αναμνηστική πλακέτα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης

Τιμητική αναμνηστική πλακέτα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης

Τιμητική αναμνηστική πλακέτα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης απονεμήθηκε χθες και στην διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη και στον βουλευτή Ηρακλείου Νίκο Ηγουμενίδη για την προσφορά τους στο έργο του Συλλόγου.

Από την έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου στην Αγία Αικατερίνη, ο Νίκος Ηγουμενίδης ευχαρίστησε θερμά και συνεχάρη τον Σύλλογο για την δραστηριότητα του που έχει «πραγματικό θετικό αντίκτυπο στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης». Κατά την σύντομη τοποθέτηση του, ο Νίκος Ηγουμενίδης τόνισε ότι όλο το τελευταίο διάστημα μια σειρά από κομβικά κτίρια «ξεμπλοκάρουν» από πολύχρονες γραφειοκρατικές διαδικασίες με αποτέλεσμα την παραχώρηση από τον ΟΑΕΔ και το Υπουργείο Εργασίας ακινήτων με αποκλειστικό στόχο την ανέγερση κοινωνικών δομών προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

«Είναι εκφρασμένη και έμπρακτη η θέληση της Κυβέρνησης να αξιοποιήσει την περιουσία που υπάρχει στην ευθύνη της για το καλό των τοπικών κοινωνιών. Αυτό είναι το πρώτο που θα ήθελα να σημειώσω. Το δεύτερο είναι ότι αυτή η θέληση ‘παντρεύεται’ με τον σχεδιασμό που έχετε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ηγουμενίδης, απευθυνόμενος στο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου και στον Πρόεδρο του Μηνά Μαυροειδή.

Ο βουλευτής εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του για την παραχώρηση του οικοπέδου του ΟΑΕΔ στον Δήμο Ηρακλείου με σκοπό την ανέγερση Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου στην Αγία Αικατερίνη, αλλά και για την καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στον ΟΑΕΔ και στον Δήμο για την επιπλέον παραχώρηση οικοπεδικής έκτασης ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ στην Αγία Αικατερίνη προκειμένου να δημιουργηθούν κοινωνικές δομές στην περιοχή, ικανοποιώντας ένα σημαντικό αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου που «πατά» στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Υπενθύμισε, επίσης, και την τελευταία θετική έγκρισή από τον Υφυπουργό Εργασίας Αναστάσιο Πετρόπουλο για το αίτημα της παραχώρησης, τόσο του κτιρίου που ανήκει στο ΙΚΑ του Αγίου Μηνά όσο και του κτιρίου που ανήκει στο ΙΚΑ Χερσονήσου, ώστε να αξιοποιηθούν ως μονάδες υγείας.

Σημειώνεται ότι κατά την σημερινή παρουσία της διοικήτριας του ΟΑΕΔ Μαρίας Καραμεσίνη υπεγράφη στη Λότζια το παραχωρητήριο – χρησιδάνειο οικοπέδου 5.200 τετραγωνικών μέτρων, από τον ΟΑΕΔ προς τον Δήμο Ηρακλείου για το αθλητικό κέντρο, ενώ ακολούθησε επίσκεψη της διοικήτριας στα εν λόγω οικόπεδα, παρουσία, μεταξύ άλλων, και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Ελένης Μαυρομμάτη και του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης Μηνά Μαυροειδή.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video