ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιπέτεια με αίσιο τέλος για τουρίστρια στο φαράγγι του Ρίχτη

Περιπέτεια με αίσιο τέλος για τουρίστρια στο φαράγγι του Ρίχτη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για μια 36χρονη Ουκρανή τουρίστρια χτες το βράδυ, Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 22:10, στο φαράγγι του Ρίχτη στα Έξω Μουλιανά Σητείας.

Συγκεκριμένα η 36χρονη κοπέλα με μια φίλη της αφού είχαν διασχίσει το φαράγγι από πάνω προς τα κάτω, κατέληξαν στη παραλία του Ρίχτη και στη συνέχεια αποφάσισε η μία εκ των δύο να επιστρέψει μόνη της ανεβαίνοντας από το ίδιο μονοπάτι που διασχίζει το φαράγγι, προς το σημείο που είχε παρκάρει το αυτοκίνητο της, ενώ η φίλη της δεν την ακολούθησε. Δεν υπολόγιζε σωστά και λόγω του προχωρημένου της ώρας, έχασε τη διαδρομή με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί μέσα στο φαράγγι, αφού λίγο πριν είχε καταφέρει να ενημερώσει τη φίλη της και εκείνη με τη σειρά της το 112.

Άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και το Κλιμάκιο Αστυνομικών επιχειρήσεων (ΚΑΕ) οργάνωσε επιχείρηση για τη διάσωση της, ζητώντας τη συνδρομή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας και της ΕΔΕΑΚ.

Στις 23:45 η ομάδα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας κατάφερε να εντοπίσει την κοπέλα που ήταν πολύ καλά στην υγεία της και έτσι να δοθεί ένα αίσιο τέλος στην περιπέτεια της.

Να τονίσουμε για πολλοστή φορά ότι ο Ρίχτης λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας, αποτελεί πλέον συχνό φαινόμενο τραυματισμών και αποπροσανατολισμού, καθώς οι επισκέπτες έχουν άγνοια για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο φαράγγι. Κρίνεται πλέον επιτακτική η ανάγκη να παρθούν άμεσα μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

ΕΔΕΑΚ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video