ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χρηματοδότηση 464 χιλ. ευρώ από την Περιφέρεια για έργο οδοποιίας στο επαρχιακό δίκτυο ΠΕΗ Αχλάδα-Φόδελε

Χρηματοδότηση 464 χιλ. ευρώ από την Περιφέρεια για έργο οδοποιίας στο επαρχιακό δίκτυο ΠΕΗ Αχλάδα-Φόδελε

Την σύμβαση έργου με προϋπολογισμό 464.000 περίπου ευρώ για την «Συντήρηση επαρχιακού δικτύου ΠΕΗ Αχλάδα-Φόδελε» υπέγραψε τη Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια από τον Περιφερειάρχη, παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Κώστας Φασουλάκης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Μαλεβιζίου για θέματα πολεοδομίας Δράκος Μαρής ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕ Ηρακλείου Μανόλης Φακουκάκης, και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «Λατομική ΑΤΕ» Αντώνης Ορφανάκης.

«Ένα ακόμα έργο οδοποιίας υπογράψαμε σήμερα και αφορά τον δρόμο Αχλάδα-Φόδελε όπου θα γίνει αντικατάσταση ασφαλτικών, οριζόντια και κάθετη σήμανση. Ένα έργο σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή και εκτιμάμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας με έργα οδοποιίας σε όλη την Κρήτη» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο

Το έργο αφορά την πλήρη αποκατάσταση καθ΄ όλο το μήκος και πλάτος της επιφάνειας της οδοποιίας από ασφαλτικό σε τμήμα από τον κόμβο Φόδελε έως τον οικισμό Συγκεκριμένα από τον Κόμβο Φόδελε έως και τον οικισμό θα γίνει πλήρη αποκατάσταση καθ όλο το μήκος και πλάτος της επιφάνειας οδοποιίας της οδού με ασφαλτικό . Από τον οικισμό Φόδελε προς το παλαιό εθνικό οδικό δίκτυο θα γίνει πλήρη αποκατάσταση καθ όλο το μήκος και πλάτος της επιφάνειας της οδού και ειδικότερα θα γίνουν εργασίες χωματουργικές, οδοστρωσίας , ασφαλτικών κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης. Επίσης θα γίνει καθαρισμός της τάφρου και του ερείσματος όπως επίσης των Τεχικών ομβρίων υδάτων


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video