ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου ο Κώστας Μαμουλάκης

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου ο Κώστας Μαμουλάκης

Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρό της Κώστα Τριγώνη και τον υπεύθυνο λειτουργίας και ειδικό σύμβουλό του, Γιώργο Τζωράκη.

 

Ο Δήμαρχος είδε από κοντά το ολοκληρωμένο έργο της επέκτασης των ξύλινων βιβλιοστασίων της Βιβλιοθήκης, κάτι που κρίθηκε αναγκαίο προκειμένου να επεκταθεί ο χώρος ταξιθέτησης βιβλίων και τεκμηρίων τα οποία αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Παράλληλα ενημερώθηκε από τον Κ. Τριγώνη και τον Γ. Τζωράκη για όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες της Βιβλιοθήκης, την πρόοδο της ηλεκτρονικής καταλογογράφησης των βιβλίων, τις τρέχουσες προσκτήσεις βιβλίων από δωρεές και αγορές, καθώς και την ιδιαίτερα αυξημένη επισκεψιμότητα που έχει η Βιβλιοθήκη από πολίτες του Γαζίου και όχι μόνο.

Αξίζει να τονιστεί το γεγονός, ότι παρά την έλλειψη προσωπικού, η Διεύθυνση της Βιβλιοθήκης έχει φροντίσει έτσι ώστε η σημαντική αυτή δομή πολιτισμού του Μαλεβιζίου, να είναι ανοικτή για το κοινό και απογευματινές ώρες κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Ειδικότερα, το ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου είναι:

 

· Δευτέρα: 12.00 μ - 20.00 μ.μ.

· Τρίτη: 12.00 μ - 20.00 μ.μ.

· Τετάρτη: 8.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.

· Πέμπτη : 8.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.

· Παρασκευή: 8.00 π.μ. - 16.00 μ.μ.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, αυτό το κόσμημα της γνώσης και του πολιτισμού που μας κάνει υπερήφανους σε όλη την Ελλάδα, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό, στον Πρόεδρο της Κώστα Τριγώνη και όλα τα μέλη της επιτροπής, στον σύμβουλό μου, αρχαιολόγο Γιώργο Τζωράκη, καθώς και στα στελέχη της Βιβλιοθήκης για την καθημερινή τους προσπάθεια. Φυσικά, ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε όλοι μας στους δωρητές της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης, καθώς και στις πολλές εκατοντάδες των συμπολιτών μας, που παρά το σχετικά μικρό χρόνο λειτουργίας της, αγκάλιασαν τη Βιβλιοθήκη και έδωσαν ξανά ζωή σε βιβλία, έγγραφα και τεκμήρια πραγματικά σπάνια».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video