ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Δυσαρέσκεια που το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει τηρήσει μέχρι τώρα τη δημόσια δέσμευσή του»

«Δυσαρέσκεια που το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει τηρήσει μέχρι τώρα τη δημόσια δέσμευσή του»

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 συνεδρίασε η Σύγκλητος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης με θέμα την απόσυρση του άρθρου 108 από το Νομοσχέδιο των Δομών Εκπαίδευσης για το Μισθολόγιο των μελών του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) ΤΕΙ.
Η Σύγκλητος εξέφρασε ομόθυμα τη δυσαρέσκειά της στο γεγονός ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει τηρήσει μέχρι τώρα τη δημόσια δέσμευσή του για τη λύση του μισθολογικού προβλήματος που έχει ανακύψει από την ψήφιση του νόμου 4472/2017 και το μισθολογικό διαχωρισμό μεταξύ των μελών ΕΔΙΠ ΑΕΙ.

Ο κλάδος ΕΔΙΠ ΑΕΙ έχει κοινά καθήκοντα, προσόντα και ωράριο που περιγράφονται σε νομικές διατάξεις που είναι κοινές - ταυτόσημες για όλα τα ΑΕΙ (Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα). Παρόλα αυτά τα μέλη ΕΔΙΠ ΤΕΙ ως σήμερα δεν έχουν ενταχθεί σε βαθμίδες ούτε τους έχει δοθεί το επίδομα Διδασκαλίας και Έρευνας, όπως έχει γίνει με τα αντίστοιχα μέλη ΕΔΙΠ του Πανεπιστημιακού τομέα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Με το παρόν ψήφισμα η Σύγκλητος δημοσιοποιεί την αγωνία της για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το προσωπικό ΕΔΙΠ του ΤΕΙ Κρήτης και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των ΕΔΙΠ ΤΕΙ. Τέλος, καλεί το ΥΠΠΕΘ να τηρήσει άμεσα και απαρέγκλιτα τις δεσμεύσεις του.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video